//Servicii de coordonare planuri terapeutice
Servicii de coordonare planuri terapeutice 2019-06-28T21:46:29+00:00

Coordonarea planurilor de terapie

Copiii pot avea un ritm diferit de asimilare a informațiilor, au preferințe și abilități diferite, precum și dificultăți de învățare sau comportamente inadecvate determinate de factori multipli. De aceea, planul de intervenție necesită o permanentă ajustare și evaluare, pornind de la motivația și performanțele fiecărui copil.

  • Pentru fiecare copil aflat în programul de recuperare specialistii AUTISM VOICE realizeaza un plan individualizat de terapie, care cuprinde obiective de lucru pentru fiecare arie de dezvoltare a fiecaruia din cei 170 copii din centrele AUTISM VOICE.
  • Sesiunile de terapie sunt faciliate de către o echipa de terapeuți, iar obiectivele de lucru sunt reactualizate periodic de către coordonatorul programului de terapie ABA.
  • Coordonatorul este un analist comportamental acreditat BCBA/BCaBA care monitorizează progresul fiecarui copil in atingerea obiectivelor comportamentale stabilite, urmărește sesiunile de terapie pentru a oferi feedback echipei de terapeuti și realizează evaluările psiho-comportamentale, adaptând cerințele curriculare ale fiecărui copil.

Serviciile de coordonare genereaza valoare adaugata în procesul de recuperare al copiilor, asigurând o monitorizare constanta a progresului fiecarui copil și adaptarea permanenta la ritmul de progres individual.

CONTACTEAZĂ-NE AICI