//Alexandra Bejenar
Alexandra Bejenar 2018-03-22T13:50:12+02:00
Psiholog, Terapeut ABA

Bio

A urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației, precum și cursurile programului de master Psihologia Sănătății- cercetare clinică și optimizare comportamentală, din cadrul Universității București, iar în urmă cu 3 ani a făcut pentru prima dată cunoștință cu analiza comportamentală aplicată. Acest domeniu de activitate a cucerit-o, i-a stârnit curiozitatea, a provocat-o. Își dorește să își dezvolte neîncetat abilitățile necesare pentru a-și continua cu succes activitatea în acest domeniu.

Imi plac mult copiii, stabilesc cu ușurință relații cu ei și consider că fiecare copil este unic, și merită să aibă șansa de a avea o viață cât mai frumoasă, de a i se crea condițiile optime necesare pentru a-și atinge potențialul maxim de dezvoltare, de a fi ajutat să cunoască, să învețe, și să aibă posibilitatea de a se bucura de tot ceea ce fiecare nouă zi îi poate oferi.”, spune Alexandra.

Până în prezent, am avut șansa de a cunoaște copii minunați, copii care m-au făcut să îmi doresc tot mai mult să-i înțeleg, să îi ajut și să îi îndrum cu pași mici și siguri spre ceea ce se numește „o bună integrare în societate”.  Acești copilași nu încetează să mă surprindă, să mă bucure, să mă învețe, să mă incite, toate acestea reprezentând, din punctul meu de vedere, o mică parte din beneficiile profesiei pe care îmi doresc să o desfășor în continuare.