//Alina Lazăr
Alina Lazăr 2018-02-23T12:50:43+02:00
Psiholog, Terapeut ABA, RBT

Bio

Alina este terapeut ABA și psiholog clinician, o persoană dinamică, empatică, creativă, absolventă a Masterului de Psihologie clinică, evaluare și intervenție terapeutică din cadrul Universității București și a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Ovidius din Constanța. Alina a urmat cursul de perfecționare profesională, „Tehnici de terapie cognitiv- comportamentală aplicată” și de asemenea, are statutul de psihoterapeut sub supervizare dobândit în cadrul „Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană”.

Practica de specialitate urmată la Spitalul de Psihiatrie Voila, Cîmpina, la Fundația Geron, București (cazuri clinice), dar și practica în cadrul DGASPC sector 6 într-un centru de consiliere și asistență specializată pentru copiii cu TSA și familiile acestora, au ajutat-o să se dezvolte atât ca om cât și ca specialist.

Zi de zi sunt motivată să vin la centrele AUTISM VOICE de șansa de a face bine. Munca asiduă a copiilor și progresul lor mă motivează să mă dezvolt exponențial pentru a fi acolo pentru ei, pentru gestionarea situațiilor neprevăzute, pentru a fi prezentă la nevoile lor și pentru a mă bucura pentru reușitele lor.În final, succesul meu este succesul lor.