//Carmen Grigorescu
Carmen Grigorescu 2018-02-23T12:50:37+00:00
Carmen Mușat
Carmen Mușat Psiholog, Terapeut ABA, RBT

Bio

Are un zâmbet molipsitor și o energie uriașă. Iubește lucrul cu micuții din centrele AUTISM VOICE și face tot ce îi stă în puteri pentru a-i ajuta. Este pasionată și face totul cu și din suflet, iar rezultatele se văd la fiecare ședință de terapie.

Carmen este Psiholog Clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România și Terapeut ABA. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației de la Universitatea București, iar în prezent urmează masterul de Psihologie Clinică și Consilierele Psihologică.

S-a îndrăgostit de acest domeniu pe care îl găsește plin de provocări, așa că a ales să își continue formarea urmând cursurile de Analiză Comportamentală Aplicată din cadrul AUTISM VOICE. Din noiembrie 2015 este recunoscută ca RBT ( Registered Behavior Tehnician) de care Board Certified Behavior Analyst ( BCBA).

Pe Carmen o găsești în centrele noastre, împărțind magie și zâmbete oricui calcă pragul camerei sale de terapie. O recunoști după energia pe care o emană și după bunătatea din privire.

Pentru mine AUTISM VOICE inseamnă profesionalism, performanță, competentă, creativitate, lucru în echipă, sprijin, scopuri comune, dar și pasiune.