//Cristina Iordache
Cristina Iordache 2018-02-23T12:50:41+02:00
Psiholog, Logoped, RBT

Bio

Cristina este psihoterapeut cu drept de liberă practică, logoped și terapeut acreditat RBT (Registered Begavior Tehnician). A terminat Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială, apoi a urmat masterul în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale. Din dorința de perfecționare, aceasta a urmat cursul „Tehnici de terapie comportamentală aplicată tulburărilor de spectru autist”, cursul de formare continuă „Cuplul-copiii-familia”, cursul „Terapia socio-emoțională prin joc a copilului cu tulburări de dezvoltare” și cursul „Tulburările de limbaj și specificul terapiei logopedice în dislalie și dislexo-disgrafie”.
Fiind pasionată de copii, a urmat cursul de arte combinate, oferindu-le astfel un mediu plăcut în cadrul grupurilor de arterapie în Centrele AUTISM VOICE.

În urmă cu 10 ani am luat contact cu ceea ce înseamnă autism. Lucrul cu copiii și progresele acestora m-au determinat să continui, întâlnind astfel echipa AUTISM VOICE. Pentru mine AUTISM VOICE reprezintă locul în care îmi pot exercita meseria într-un mod profesional, locul în care mă dezvolt și petrec timp cu oameni frumoși.