//Lavinia Pisalita
Lavinia Pisalita 2018-06-14T13:35:50+00:00
Psiholog, Terapeut ABA

Bio

Am finalizat Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, sectia psihologie iar in prezent urmez masterul de Psihologia Sanatatii: Cercetare clinica si optimizare comportamentala in cadrul aceleiasi facultati. Am urmat cursul RBT si ma pregatesc pentru sustinerea examenului. Pe parcursul facultatii, am urmat stagii de practica in cadrul spitalului de psihiatrie si in cadrul unui cabinet de psihologie clinica. 

De asemenea, am sustinut cursuri de dezvoltare personala si sociala pentru copii in cadrul unei gradinite.

Am stiut de cand am inceput sa imi trasez itinerariul carierei profesionale ca imi doresc sa lucrez cu oameni speciali. Sunt indragostita de tot ce inseamna psihologie, arta si copii. Din momentul in care am inceput sa lucrez cu copii speciali am stiut ca asta vreau sa fac mereu, iar copiii mei sunt pentru mine o altfel de familie. Sa imi aduc aportul in dezvoltarea si recuperarea acestora pentru mine a devenit un sens din care imi iau energia in fiecare zi.

AUTISM VOICE este locul în care zi de zi sunt mândră de copiii noștri, care-și fac prieteni noi la grupuri, la gradiniță sau la școală, care învață să se joace, de fiecare părinte care vrea să afle lucruri noi și care spune ”bravo!” copilului său.