//Maria Ciobanu
Maria Ciobanu 2018-02-23T12:50:36+00:00
Terapeut ABA, Psiholog

Bio

Privirea ei jucăușă, zâmbetul mereu prezent și bunătatea din privire fac din Maria Ciobanu omul care știe întotdeauna ce să le spună copiilor care vin zilnic la terapie.

A absolvit facultatea de psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu și și-a găsit drumul în AUTISM VOICE.

 „Am găsit astfel răspunsurile la multe dintre întrebările copilăriei, adolescenței și vârstei tinere. M-am cunoscut mai bine și m-am regăsit pe mine, cu dorințe împlinite, frustrări, realizări, dezvoltare și modelare a personalității, descoperind o lume fascinantă a propriului Eu și nu numai. Treptat, am imceput să înțeleg mai bine Omul, de la vârsta prunciei și până la cea a adultului. Debutând în această activitate, m-a fascinat lucrul cu copiii, între ei și mine legându-se o bună relație terapeutică. E minunat să știu că am posibilitatea să îi ajut pe acești mici oameni în devenire să reușească să atingă performanțe, care să le marcheze evoluția și viața într-un sens pozitiv.”, spune Maria.

O găsești în fiecare zi în Centrele ATCA, făcând miracole și împărțind priviri calde și cuvinte bune.

Important este cadrul și mediul în care ne desfășurăm activitatea profesională și în acest sens AUTISM VOICE reprezintă acel microunivers ideal pentru a-mi desfășura activitatea și a obține rezultate notabile.