//Monica Ignat
Monica Ignat 2018-02-23T12:50:38+00:00
Monica Ignat
Monica IgnatPsiholog, Terapeut ABA, RBT

Bio

Monica este psihopedagog special si este recunoscută ca Registered Behavior Technician (RBT) de către Behavior Analyst Certification Board (BACB).

Este absolventa  facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, sectia Psihopedagogie Speciala, Universitatea din Bucuresti.

Din dorinta de a ajuta oamenii care se confrunta cu anumite crize existentiale, a absolvit masterul “Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si familiei” din cadrul aceleasi facultati. A urmat cursuri de formare in consiliere crestina absolvind Scoala de Formare in Consiliere Crestina la Asociatia Consilierilor Crestini din Romania. De asemenea, a urmat cursuri de Terapie Ocupationala, din cadrul Asociatiei de Terapie Ocupationala a persoanelor cu dizabilitati din Bucuresti. In prezent, Monica urmeaza un curs de formare BCBA la University of North Texas.

Prin intermediul stagiilor de practica a ajuns sa-i cunoasca pe copii cu dezvoltare neuroatipica, sa-i indrageasca, sa lucreze cu ei si sa se implice in recuperarea lor. Acest lucru a determinat-o sa urmeze cursuri de acreditare in Analiza Comportamentala pentru a deveni un bun profesionist si a oferi servicii de calitate.

Pentru Monica, implicarea  si excelenta sunt primii pasii de urmat in terapia ABA.

Pentru mine AUTISM VOICE inseamna excelenta, zambet, daruire, dragoste si multa implicare. Sunt bucuroasa ca am cunoscut acesta echipa si ca fac parte din ea.