//Cu 3,5% mai aproape de BINE

Cu 3,5% mai aproape de BINE

Poți direcționa 3,5% din venit către copiii din centrele noastre de recuperare. Nu te costă nimic, ci poți transforma banii care s-ar fi dus către bugetul de stat în fapte bune, în ore de terapie pentru copii și șanse la o viață normală.

Pentru asociațiile care au un serviciu social acreditat 2% a devenit 3,5%. Adică un plus de bine în viitor!

Împreună, putem fi vocea copiilor cu autism și a copiilor aflați în situații grele, care nu au pe nimeni alături, care au nevoie de recuperare și au nevoie de noi!

Formularul aferent anului 2018 se transmite către ANAF până la mijlocul lunii martie 2019. Descarcă formularul care permite direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, precompletat cu datele AUTISM VOICE.

Completează formularul și trimite-l către ANAF sau către noi. De asemenea, ne poți lăsa datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a te ghida în procesul de completare sau depunere a formularului.

Descarcă formularul 230 venituri din salarii

SAU

Lasă-ne datele tale pentru a te contacta

Un copil din 59 este diagnosticat cu autism. Acum 15 ani, autismul era aproape necunoscut în România, nu existau centre de terapie ABA, nu existau terapeuți specializați pentru a lucru cu acești copii. Ușile instituțiilor de învățământ erau închise toate.

Împreună, specialiști și părinți, oameni de bine și parteneri, sub umbrela AUTISM VOICE, am reușit să înființăm 2 centre de recuperare, să găsim soluții pentru a reduce costurile terapiei, să introducem programe gratuite de terapie, de diagnosticare și evaluare, să formăm mii de terapeuți și să redăm copiilor noștri dreptul la educație.

2020-01-14T16:00:25+02:00