Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru programele gratuite Autism Voice. Nu te costă nimic, dar poți dărui o voce copiilor cu autism!

Descarcă formularul 230
Completează online

Rică este un copil cu autism și poate fi copilul oricui, chiar și al tău! 1 din 54 de copii este diagnosticat azi cu tulburare de spectru autist, care îl ține izolat în propria lume, incapabil să comunice, să socializeze sau să fie parte din societate. Însă, 89% din copii pot dezvolta abilități, pot învăța să vorbească și pot deveni autonomi dacă încep cât mai devreme un program intensiv de recuperare, cu ore zilnice de terapie ABA, logopedie și psihoterapie.

Redirecționând 3,5% din impozitul tău pe venit, gratuit, fără nici un efort, poți ajuta un copil afectat să primească:

  • Ore de terapie gratuite
  • Jucării specializate
  • Materiale de lucru
  • Produse de igienă și curățare
  • Acces la specialiștii Autism Voice cu pregătire în psihologie și terapii comportamentale.

Știai că…?

Poți alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei tale, cu o cerere adresată departamentului de resurse umane/salarizare/contabilitate?

Decizia de a redirecționa prin intermediul companiei tale îți aparține, iar compania îți va oferi detaliile necesare și sprijinul în acest sens. Opțiunea poate fi făcută acum, iar compania se va ocupa să redirecționeze lunar suma aferentă. Acest proces se numește reținere la sursă, pentru noi se traduce în resurse financiare lunare și constante.

Ce trebuie să faci?

Pentru venituri din salarii și pensii

E simplu să aduci speranță și să dăruiești o voce unui copil prin terapii specializate internațional:

  1. Completează Formularul 230 cu datele tale și semnează online. O dată ce ai apăsat butonul de trimitere, acesta va ajunge in atenția colegilor noștri și tu nu mai ai nimic de facut.
  2. Sau descarcă Formularul 230, completează-l și trimite-l către noi pe email către colega noastră, Alina Radulescu: alina.radulescu@autiusmvoice.ro. Nu este nevoie să completezi și suma, iar datele asociației sunt pre-completate.

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.)

  • Depune declarația unică direct în spațiul virtual (SPV) cu următoarele informații: Asociația Autism Voice, CUI: 23830437, IBAN: RO49BACX0000000968803037 Unicredit Tiriac BANK.
  • Declarația unică este disponibilă la acest LINK.
Descarcă formularul 230
Completează online

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Ai nevoie de ajutor în completarea formularului? Alina este aici să te ajute: 0721 245 469
sau alina.radulescu@autismvoice.ro

Cu sprjinul tău și al altor oameni de bine vom reuși să creștem numărul de copiii pe care îi ajutăm an de an. Îți mulțumim!

Gestul tău ajută cei 400 de copii cu autism înscriși în cele doua centre de recuperare ale Autism Voice și se traduce prin sprijin acordat programelor noastre:

Primul pas în terapie
Terapie copii
Pass the Voice
Autism Voice Line