/Rezultate
Rezultate 2019-03-26T01:10:44+02:00

Rezultate

În fiecare an, Autism Voice sprijină peste 400 de copii cu tulburări de spectru autist în procesul de recuperare. Programele destinate lor sunt complexe și cuprind toți pașii necesari unei vieți cât mai normale. Încercăm să venim în ajutorul lor în toate etapele necesare recuperării – de la evaluarea inițială psiho-comportamentală, realizarea planurilor de intervenție adaptate, la programele de terapie specializată în cadrul centrelor sau home-based și a celor de integrare socială.

Familiile sunt sprijinite anual în procesul de recuperare al copiilor lor – părinții sunt ajutați pas cu pas să înțeleagă cum să-și sprijine copilul, cum să comunice cu el și beneficiază de cursuri gratuite, consiliere, consultanță psihologică și sprijin financiar.

Autism Voice este prima asociație specializată în recuperarea copiilor cu autism ce a introdus în România posibilitatea unei formări specializate a terapeuților.

În fiecare an, cursurile pe care le susținem se orientează spre toți cei implicați direct în recuperarea copiilor – părinți, cadre didactice, psihologi, specialiști ABA. De-a lungul timpului, peste 1200 de părinți au fost prezenți la cursurile gratuite, 1700 de psihologi, specialiști și peste 2000 de cadre didactice au participat în programele de formare.

0
Centre de terapie Autism Voice
0
Copii înscriși în programele Autism Voice
0
Părinți și profesori consiliați
0
De cursanți specializați ABA
0%
Copii înscriși la grădință și la școală
0
Ani de experiență în terapia ABA