O nouă zi pe holul centrului de terapie. Emoțiile mă gâtuie și nu îmi mai găsesc locul. Câte luni să fie de când vin aici? Le-am pierdut șirul. Dar ziua în care am aflat diagnosticul…parcă a fost ieri.

Diana mea are autism.

Am simțit atunci cum toată lumea mea se năruie. Atât de mult am așteptat-o. Atât de fericiți am fost când s-a născut. Atât de frumosă, de delicată, atât de perfectă! Cum e posibil?!

Astăzi, la fel ca și ieri, și alaltăieri, și acum câteva anotimpuri, sunt aici, pe coridorul centrului de terapie, așteptând vești. Poate azi va fi ziua în care Diana mea îmi va spune „tati”.

Sau poate măcar îmi va zâmbi….

Bogdan, 38 de ani

Ți-ai imaginat vreodată cum este să ai un copil cu dizabilitate și să nu ai resurse pentru a-i oferi tratament ?

Redirecționează 20% din impozit

Redirecționează 20% din impozitul pe profit sau venit al companiei tale, gratuit și deductibil fiscal, și poți oferi o voce oricărui copil cu autism!

Completează contractul de sponsorizare și FII VOCEA copiilor cu autism din România!

DESCARCĂ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE

Vezi și

Declarația 107
Legislație
Asociația Autism Voice figurează în Registrul Entităților și Unităților de Cult de la data 02.05.2019, lucru ce poate fi verificat pe baza CUI-ului pe site-ul ANAF (Cod de interogare Autism Voice: 31010579 sau CUI 23830437)

Gestul tău ajută cei 400 de copii cu autism înscriși în cele doua centre de recuperare ale Autism Voice și se traduce prin sprijin acordat programelor noastre:

Primul pas în terapie
Terapie copii
Pass the Voice
Autism Voice Line