/Echipa
Echipa 2019-12-11T11:27:45+02:00
Anca Dumitrescu
Anca DumitrescuPreședinte, Psiholog, BCBA
Anca Dumitrescu este primul specialist român acreditat internațional ABA. Specializarea în Psihoterapia cognitiv comportamentală a fost dublată de formarea în ABA și obținerea în 2010 a certificării BCBA…Citeste mai mult.
Claudia Matei
Claudia MateiVicepreședinte, Psiholog, BCaBA
Claudia a terminat facultatea de Psihopedagogie Specială, apoi a urmat cursurile de specializare în analiză comportamentală aplicată, în cadrul Universitatii…Citeste mai mult.
Oliviana Giura
Oliviana GiuraMembru fondator, Consultant ABA
Oliviana nu a ajuns întâmplător în această branșă, ea dorindu-și cu foarte mare convingere să se implice în educația și integrarea copiilor cu nevoi speciale…
Citeste mai mult.

Echipă coordonare și evaluări specializate

Laura Ciobanu
Laura CiobanuPsiholog, Consultant ABA
La începutul anului 2015, dorința de perfecționare a determinat-o pe Laura să înceapă formarea ca Board Certified Behavior Analyst (BCBA) în cadrul Univesitătii…Citeste mai mult.

Raluca Anghel
Raluca AnghelPsiholog, Consultant ABA
Raluca este psiholog, terapeut ABA si coordonator in cadrul Autism Voice. A absolvit Facultatea de Sociologie și Psihologie… Citeste mai mult.
Raluca Vasilescu
Raluca VasilescuPsiholog, Consultant ABA
Parcursul Ralucăi de la absolventa de arte la terapeut ABA în curs de acreditare internaționala este înțeles doar prin prisma dorinței de a fi mereu in preajma copiilor cu…Citeste mai mult.
Andra Tabără
Andra TabărăPsiholog, Consultant ABA
Andra este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, terapeut ABA și coordonator în cadrul AUTISM VOICE. Urmează cursuri de specializare în Analiza…Citeste mai mult.
Ana-Maria Bogdan
Ana-Maria BogdanPsiholog, Consultant ABA
Ana este psiholog, logoped și terapeut ABA, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihopedagogie speciala la Universitatea…Citeste mai mult.
Ana-Maria Păun
Ana-Maria PăunPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Din 2011 modelează comportamentele copiilor tipici și atipici, iar din 2015 este recunoscută ca RBT (Registered Beh…Citeste mai mult.
Andreea Cosmaciuc
Andreea CosmaciucPsiholog, Terapeut ABA
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iasi in 2009…Citeste mai mult.

Valentina Popa
Valentina PopaPsiholog, Terapeut ABA
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iasi in 2009…Citeste mai mult.

Iulia Bucur
Iulia BucurPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Iulia este, din 2015, absolventă a Facultaţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti…Citeste mai mult.

Andra Florena Meteș
Andra Florena MeteșPsiholog, Terapeut ABA
Andra este absolventa Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai… Citeste mai mult.

Echipa administrativa

Alina Radulescu
Alina RadulescuAdministrativ 3,5%
 Violeta Macsinoiu
Violeta MacsinoiuOffice Assistant
Nicoleta Orlea
Nicoleta OrleaManager Fundraising
Adriana Popa
Adriana PopaOffice Assistant
Beatrice Ionescu
Beatrice IonescuFundraising Manager & Sport Events Enthusiast