/Echipa
Echipa 2019-07-16T10:07:09+00:00
Anca Dumitrescu
Anca DumitrescuPreședinte, Psiholog, BCBA
Anca Dumitrescu este primul specialist român acreditat internațional ABA. Specializarea în Psihoterapia cognitiv comportamentală a fost dublată de formarea în ABA și obținerea în 2010 a certificării BCBA…Citeste mai mult.
Claudia Matei
Claudia MateiVicepreședinte, Psiholog, BCaBA
Claudia a terminat facultatea de Psihopedagogie Specială, apoi a urmat cursurile de specializare în analiză comportamentală aplicată, în cadrul Universitatii…Citeste mai mult.
Oliviana Giura
Oliviana GiuraMembru fondator, Consultant ABA
Oliviana nu a ajuns întâmplător în această branșă, ea dorindu-și cu foarte mare convingere să se implice în educația și integrarea copiilor cu nevoi speciale…
Citeste mai mult.

Coordonatori

Andra Tabără
Andra TabărăPsiholog, Consultant ABA
Andra este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, terapeut ABA și coordonator în cadrul AUTISM VOICE. Urmează cursuri de specializare în Analiza…Citeste mai mult.
Ana-Maria Bogdan
Ana-Maria BogdanPsiholog, Consultant ABA
Ana este psiholog, logoped și terapeut ABA, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihopedagogie speciala la Universitatea…Citeste mai mult.
Laura Ciobanu
Laura CiobanuPsiholog, Consultant ABA
La începutul anului 2015, dorința de perfecționare a determinat-o pe Laura să înceapă formarea ca Board Certified Behavior Analyst (BCBA) în cadrul Univesitătii…Citeste mai mult.

Raluca Vasilescu
Raluca VasilescuPsiholog, Consultant ABA
Parcursul Ralucăi de la absolventa de arte la terapeut ABA în curs de acreditare internaționala este înțeles doar prin prisma dorinței de a fi mereu in preajma copiilor cu…Citeste mai mult.
Raluca Anghel
Raluca AnghelPsiholog, Consultant ABA
Raluca este psiholog, terapeut ABA si coordonator in cadrul Autism Voice. A absolvit Facultatea de Sociologie și Psihologie… Citeste mai mult.

Terapeuții noștri

Ana-Maria Păun
Ana-Maria PăunPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Din 2011 modelează comportamentele copiilor tipici și atipici, iar din 2015 este recunoscută ca RBT (Registered Beh…Citeste mai mult.
Andra Florena Meteș
Andra Florena MeteșPsiholog, Terapeut ABA
Andra este absolventa Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai… Citeste mai mult.
Cristina Iordache
Cristina IordachePsiholog, Logoped, RBT
Cristina este psihoterapeut cu drept de liberă practică, logoped și terapeut acreditat RBT (Registered Behav…Citeste mai mult.
Irina Bălan
Irina BălanPsiholog, Logoped, RBT
Irina a terminat Facultatea de Psihologie și un master în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale, în 2012. Este… Citeste mai mult.
Ioana-Sorina Dumitru
Ioana-Sorina DumitruPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Ioana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, secția Psihopedagogie Specială (iunie 2009)… Citeste mai mult.
Dana Neacșu
Dana NeacșuPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Între 2003 și 2007, Dana a studiat în cadrul Facultății de Științe Socio-Umane Pitești, specializarea „psihologie”… Citeste mai mult.

Raluca Iordache
Raluca IordachePsiholog, Terapeut ABA
Raluca a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu 2016. S-a implicat activ…Citeste mai mult.
Maria Tudose
Maria TudosePsiholog, Terapeut ABA, RBT
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. În urma unei…Citeste mai mult.

Valentina Popa
Valentina PopaPsiholog, Terapeut ABA
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iasi in 2009…Citeste mai mult.

Iulia Bucur
Iulia BucurPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Iulia este, din 2015, absolventă a Facultaţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti…Citeste mai mult.

Andreea Cosmaciuc
Andreea CosmaciucPsiholog, Terapeut ABA
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iasi in 2009…Citeste mai mult.

Gabriela Untaru
Gabriela UntaruPsiholog, Terapeut ABA
Gabriela își dorește cu toată inima să schimbe viețile copiilor din AUTISM VOICE. Le vorbește cu atenție și calm și zâmbește…Citeste mai mult.
Alexandra Bejenar
Alexandra BejenarPsiholog, Terapeut ABA
A urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației, precum și cursurile programului de master Psihologia Sănătății- cercetare clinică și optimizare comportamentală …Citeste mai mult.
Ioana Budau
Ioana BudauPsiholog, Terapeut ABA
Ioana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București în 2015, iar doi ani mai târziu, masterul de Psihologia Sănătății, Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală.
Elena Pitigoi
Elena PitigoiPsiholog, Terapeut ABA
Imi fac munca cu placere si ma implic mult in terapia pe care o desfasor cu copiii, astfel incat sa pot vedea un zambet pe fata lor si parintii sa aiba…Citeste mai mult.
Roxana Timofte
Roxana TimoftePsiholog, Terapeut ABA
Cristina Andreea Stoia
Cristina Andreea StoiaPsiholog, Terapeut ABA
Alexandra Nicu
Alexandra NicuPsiholog, Terapeut ABA
Alexandra Pietrareanu
Alexandra PietrareanuPsiholog, Terapeut ABA
Amalia Mihoc
Amalia MihocPsiholog, Terapeut ABA
Gabriela Belerian
Gabriela BelerianPsiholog, Terapeut ABA
Raluca Ilina
Raluca IlinaPsiholog, Terapeut ABA
Simona Manolache
Simona ManolachePsiholog, Terapeut ABA

Echipa administrativa

Alina Radulescu
Alina RadulescuAdministrativ 3,5%
 Violeta Macsinoiu
Violeta MacsinoiuOffice Assistant
Nicoleta Orlea
Nicoleta OrleaManager Fundraising
Adriana Popa
Adriana PopaOffice Assistant
Beatrice Ionescu
Beatrice IonescuFundraising Manager & Sport Events Enthusiast