//Aevoae Adina
Aevoae Adina 2018-02-23T12:50:37+00:00
Adina Aevoae
Adina AevoaePsihoterapeut, Terapeut ABA, Shadow

Bio

Atunci când intră în camera de terapie, privirea copilului se luminează imediat. Adina se așează calmă la masă și îl întreabă ce își dorește să facă astăzi. Apoi începe ședința cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă, pregătită să ajute sufletul din fața ei.

Istoricul său profesional o recomandă pentru terapia cu copiii cu autism.

Din februarie 2014 a început să lucreze ca terapeut ABA la domiciliul copiilor și apoi ca însoțitor la grădiniță, iar din august 2016 face parte din echipa AUTISM VOICE, făcând tot ce îi stă în puteri pentru a-i ajuta pe cei mici.

A participat la cursuri de formare profesională continuă precum cel de RBT, Sprijin pentru intergarea și independența copilului cu autism, asistent personal al persoanelor cu dizabilități iar în prezent urmează cursurile de formare în Psihoterapie Cognitiv- Comportamentală în cadrul asociației AHPCC.

Progresele pe care le fac copiii în timpul ședințelor de terapie reprezintă cea mai puternică motivație pentru Adina.

Pe Adina o găsești în fiecare zi în Centrele AUTISM VOICE, zâmbind și făcând magie pentru copiii cu autism.

 AUTISM VOICE pentru mine este mediul în care îmi dezvolt competențele profesionale, aici mi se oferă șansa de a evolua cu ajutorul colegilor din echipă. La acestea se mai adaugă și contribuția fiecărui copil cu care lucrez, în fiecare dintre ei există o sclipire anume, au o abilitate aparte de a sublinia lucrurile esențiale care de cele mai multe ori nouă ne scapă din vedere, ei pot descoperi  frumosul acolo unde noi reușim să vedem doar banalitate.