//Ana-Maria Bogdan
Ana-Maria Bogdan 2019-08-23T12:17:27+02:00
Psiholog, Consultant ABA

Bio

Ana este consultant în analiza aplicată a comportamentului, psiholog clinician, logoped, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea psihologie și psihopedagogie specială la Universitatea București. De asemenea, a finalizat și studiile de master psihologie clinică și terapii logopedice, iar în 2015 finalizează acreditarea în analiza aplicată a comportamentului, la University of North Texas (U.S.A.), Departament of Behavior Analysis.

Până să ajungă terapeut ABA la AUTISM VOICE, Ana a realizat mai multe stagii de practică la Spitalul Obregia, Spitalul Fundeni – secția de pediatrie, Penitenciarul Rahova – cabinetul de psihologie, Direcția Generală  de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, Școala speciala nr. 4, Școala specială pentru surzi și Școala speciala de ambliopi unde a învățat alfabetul braile. 

Echipa de specialiști din centrele AUTISM VOICE este minunata, aici îți găsești motivația, suportul, colegialitatea și chiar prietenia. Toate aceste pentru mine sunt importante atât ca om cât și pentru dezvoltarea mea profesională.