//Iulia Bucur
Iulia Bucur 2018-02-23T12:50:38+02:00
Iulia Bucur
Iulia BucurPsiholog, Terapeut ABA, RBT

Bio

Iulia este, din 2015, absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti, specializarea Psihopedagogie Specială. În prezent este deţinătoare a atestatului de liberă practică in calitate de psiholog practicant sub supervizare in specialitatea psihopedagogie specială oferit de către Colegiul Psihologilor din România şi masterandă a programului Terapie Logopedică în Procesele de Comunicare din cadrul aceleiaşi facultăţi.

De asemenea, din noiembrie 2015 este recunoscută ca Registered Behavior Technician (RBT) de către Behavior Analyst Certification Board (BACB). Din februarie 2016 este parte a echipei AUTISM VOICE, în calitate de terapeut ABA, aici având ocazia să își îmbogăţească cunoştinţele şi să își dezvolte abilităţile în lucrul cu copiii sub îndrumarea unor coordonatori profesionişti, dedicaţi şi implicaţi.

„Experienţa în AUTISM VOICE se traduce pentru mine în şansa de a-mi fructifica cunoştinţele acumulate în urma formării teoretice de până în prezent, precum şi în urma experienţelor practice de voluntariat de care am beneficiat (în calitate de voluntar am avut ocazia de a cunoaşte şi înţelege mai bine copiii în general, fie ei copii cu tulburări din spectrul autist, deficienţă de intelect, afecţiuni oncologice sau tulburări de limbaj). În acelaşi timp, experienţa în AUTISM VOICE reprezintă pentru mine un prim și foarte important pas în ceea ce priveşte formarea ca specialist în analiza comportamentală, într-un mediu stimulativ, caracterizat mai ales de pasiune şi respect pentru copii”.

Experienţa în AUTISM VOICE reprezintă pentru mine un prim și foarte important pas în ceea ce priveşte formarea ca specialist în analiza comportamentală, într-un mediu stimulativ, caracterizat mai ales de pasiune şi respect pentru copii.