//Laura Ciobanu
Laura Ciobanu 2019-05-06T00:46:17+02:00
Psiholog, Terapeut ABA, RBT

Bio

Laura Ciobanu – terapeut aba și psiholog clinician în supervizare, a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București și a urmat cursurile Masterului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman din cadrul Universității Babes-Bolyai, Cluj.

Laura este o persoană veselă, plină de energie și mereu dornică să învețe lucruri noi. Pentru că acest domeniu i-a stârnit un interes deosebit a ales să se înscrie la cursul de terapie aba susținut în cadrul AUTISM VOICE. În urma cursului Laura a început să lucreze ca terapeut aba. Inițial a lucrat la domiciliu, iar din luna iunie 2014 face parte din echipa AUTISM VOICE.

La începutul anului 2015, dorința de perfecționare a determinat-o pe Laura să înceapă formarea ca Board Certified Behavior Analyst (BCBA) în cadrul Univesității din North Texas.

De la voluntar la terapeut ABA am simțit că a fost un singur pas, iar pasul se face la primul contact cu terapia ABA și lucrul cu copiii cu autism.