//Maria Tudose
Maria Tudose 2018-02-23T12:50:41+02:00
Maria Tudose
Maria TudosePsiholog, Terapeut ABA, RBT

Bio

A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. În urma unei experiențe legată de interacțiunea cu un copil diagnosticat cu tulburare de spectru autist și observând rezultatele, a dorit să se specializeze în domeniu. A participat la cursurile de formare profesională continuă „Tehnici de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Analiză Aplicată a Comportamentului în Tulburările de Spectru Autist” și la „Shadow pentru copilul cu autism. Sprijin către independență”.

În urma cursurilor, Maria a început să lucreze ca terapeut ABA la domiciliu iar din luna septembrie 2015 face parte din echipa AUTISM VOICE. În prezent, urmează cursurile pentru a se specializa ca RBT. Ceea ce îi place cel mai mult este rezultatul obținut în urma lucrului cu copiii și crede că implicarea părinților are un rol foarte important, astfel încât, demersul procesului terapeutic să fie unul eficient.

Aici, la AUTISM VOICE am parte de o echipă minunată, unită, veselă, empatică, cu o atmosferă de lucru motivantă, în cadrul căreia îmi pot valorifica întregul potențial.