//Monica Moldovanu
Monica Moldovanu 2018-02-23T12:50:41+02:00
Psiholog, Terapeut ABA, RBT

Bio

Monica este psihoterapeut, ca urmare a terminării formării de bază din cadrul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă, terapeut ABA acreditat RBT (Registered Behavior Technician), licențiată a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion din București. A urmat cursul de formare continuă „Tehnici de Psihoterapie Cognitiv Comportamentală și Analiză Comportamentală Aplicată în Tulburările de Spectru Autist”. A vrut să se cunoască mai bine, să știe cum să-și valorifice potențialul și calitățile pentru a-și atinge mai ușor scopurile propuse și pentru asta a ales să facă 200 de ore de dezvoltare personală. Încă din facultate și-a dorit să lucreze cu copiii și a absolvit modulul de doi ani de Pedagogie al Departamentului de pregătire a personalului didactic.
Plăcerea de a ajuta, de a aduce zâmbetul pe buzele copiilor prin joc, și-a împlinit-o în timpul voluntariatului la A.T.C.A., locul care a făcut-o să-și dorească să facă mai mult pentru copiii cu T.S.A.

La AUTISM VOICE, din prima zi, am găsit o echipă de oameni dedicați, entuziaști, care, cu zâmbetul pe buze, cu răbdare și profesionalism, m-au ajutat să fac parte din lumea acestor copii minunați.