//Raluca Anghel
Raluca Anghel 2018-03-22T13:49:31+02:00
Raluca Anghel
Raluca AnghelPsiholog, terapeut ABA

Bio

Raluca este psiholog, terapeut ABA si coordonator in cadrul Autism Voice. A absolvit Facultatea de Sociologie și Psihologie, specializarea Psihologie în cadrul Universității Spiru Haret, apoi a urmat masterul „Terapia logopedică în procesele de limbaj și comunicare” în cadrul Universității București. Din dorința de a deveni un bun profesionist,urmeaza cursul “ Applied Behaviuor Analysis” la Clemson University si masterul “Terapii Cognitiv Comportamentale”.

Raluca iși dorește să aprofundeze în continuare studiile în domeniul analizei comportamentale și să-și obțină certificarea BCBA.

În urmă cu 6 ani mi s-a propus să lucrez cu un băiețel diagnosticat cu autism. Zâmbetul lui m-a cucerit din prima clipă, iar progresele pe care le-a făcut în doar câteva luni de terapie mi-au dat încredere și m-au făcut să continui pe acest drum cu pasiune. Fiecare copil este unic și îmi place să învăț lucruri noi de la ei, în timp ce îi ajut să-și împlinească potențialul. Pentru mine AUTISM VOICE este locul în care fiecare zi este o nouă oportunitate de a învăța, de a zâmbi și de a mă bucură alături de copii.