//Robertina Ciobanu
Robertina Ciobanu 2018-02-23T12:50:37+00:00
Studenta

Bio

Robertina adoră să lucreze cu micuții din AUTISM VOICE și să le aducă zâmbete pe chipuri. Face totul cu multă pasiune și din suflet pentru că iubește să facă bine.

Este absolventa a Facultatii de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universitătii și are deja 3 ani de experiență de ca terapeut ABA pentru copiii cu tulburări din spectrul autist.

 „A reprezentat o reală provocare pentru mine să fac cunoștință cu acest domeniu, mai ales că la început dispuneam doar de câteva cunoștințe teoretice dobândite în cadrul facultății. Dar pe parcurs, odată cu primele mele experiențe ca shadow, am căpătat încredere și speranță, realizând că pot aduce o schimbare în viața copiilor cu TSA, că-i pot ajuta să își arate potențialul și să se integreze atât în mediul educațional, cât și social. 

Am avut ocazia să observ și să experimentez relația terapeutică ce se creează între terapeut și copil și entuziasmul meu a crescut, observând rezultatele de calitate ce pot apărea prin aplicarea tehncilor corespunzătoare ale terapiei ABA. De asemenea, participarea ca voluntar la diferite ateliere de dezvoltare personală destinate atât copiilor tipici și cât și celor cu tulburări de comportament m-a ajutat sa învăț tehnici de gestionare a situațiilor apărute în grupuri de copii.”, povestește Robertina.

Pe Robertina o găsești în Centrele AUTISM VOICE împărțind fericire în fiecare zi. 

Echipa AUTISM VOICE m-a întâmpinat plină de sprijin și îndrumare, oferindu-mi ocazia de a mă dezvolta atât în plan profesional, cât și personal. E atât de frumos ca la finalul orelor de terapie să îmi spun că fac ceea ce trebuie, să mă minunez de câte lecții de viață pot da copiii și să mă bucur că lucrez jucându-mă.