/Susține terapia unui copil
Susține terapia unui copil 2020-01-14T15:47:30+02:00

Ajută unul dintre copiii care fac terapie în centrele noastre!

Este ATÂT de SIMPLU să faci BINE! Cu o simplă donație aduci bucurie în viețile copiilor din AUTISM VOICE, ore în plus de terapie, jucării, grupuri de joacă și socializare.

Costurile medii lunare pentru terapia ABA sunt de 3000 lei, sumă pe care o familie din România cu greu și-o poate permite. Împreună putem să contribui la recuperarea prin terapie specializată a copiilor cu autism!

Donația TA oferă o șansă pentru recuperarea unui copil!  

TU ești cel care poate împlini dorințe și vise! TU ești cel care aduce bucuria!

Poți dona prin VIRAMENT BANCAR sau ONLINE! 

Poți urmări în Jurnalul Copiilor rezultatele noastre, evenimentele și cum sunt folosite fondurile.

“Nu putem face lucruri mari, doar lucruri mărunte, cu multă dragoste.” – Maica Tereza

Fiecare donație se transformă în bine și în bucurie pentru copiii din Centrele AUTISM VOICE.

CUM DONEZI:

  • Online.
  • În cadrul evenimentelor noastre.
  • Îți implici prietenii să susțina cauza noastră.
DONEAZĂ AICI PENTRU ZÂMBETUL UNUI COPIL CU AUTISM

Elena este, la cei 11 ani ai săi, un copil cu autism care, din păcate, nu a beneficiat de o terapie constantă, deși are diagnosticul confirmat inca de la vârsta de 2 ani. De la pronunțarea diagnosticului până la  varsta de 11 ani, Elena a făcut terapie doar 4 ani. Atât și-a permis familia ei, și chiar și acești 4 ani au fost susținuți cu mare greutate. Elena este o fetiță care trebuie iubită de la distantă pentru că în marea majoritate a timpului nu acceptă să fie atinsă, sărutata, îmbrățișată, alintată. Uneori chiar și un zâmbet o poate speria!  Citește-i AICI povestea completă! 

Marian are 7 ani și trăiește într-o lume a lui. Rareori lasă pe cineva să intre acolo. Frustrările, momentele de furie și tristețea din ochii lui frâng inima părinților și bunicilor. Marian este un copil care nu vorbește. Terapeuții din centrele AUTISM VOICE au dezvoltat programe speciale și au reușit să comunice cu el printr-un sistem de imagini. Doar așa, Marian poate comunica. Citește-i AICI povestea completă!

Diana Ioana este o fetiță în vârstă de 3 ani si jumatate. Cu ceva timp in urma, părinții ei au aflat că fetița lor este altfel decât ceilalți copii. “Cele mai frumoase patru cuvinte pe care le-am auzit au fost atunci când, doctorul mi-a spus: veți avea o fetiță! Iar după ce a împlinit trei ani am auzit cele mai cumplite patru cuvinte din viața mea: fetița ta are autism!”. La început, mamei Dianei i-a fost greu să accepte diagnosticul. Citește-i AICI povestea completă! 

Când s-a născut Gabriel, mama lui l-a luat în brațe, fericită iar medicul a exclamat – “e perfect!”. Trei ani mai târziu, Gabriel a fost diagnosticat cu autism, cu ADHD și întârziere mentală. A fost o lovitură cumplită pentru părinții lui, mai ales din cauza incertitudinii. “Se poate vindeca? O să depindă de de noi toată viața? Va putea merge la școală?” Întrebări la care nu e ușor de răspuns nici acum când Gabriel are aproape 7 ani. Gabriel n-a vorbit, nu s-a jucat cu ceilalți copii și nu era niciodată interesat de ce se întâmplă în jurul lui. Citește-i AICI povestea completă! 

 Copiii din Centrele AUTISM VOICE îți mulțumesc din suflet!