/Voluntariat
Voluntariat 2018-02-24T01:38:31+02:00

Devino voluntarul și ambasadorul nostru! 

Prezintă misiunea AUTISM VOICE unei companii și explică mecanismul de sponsorizare prin redirecționarea celor 20% din impozitul pe profit către un ONG. Orice companie are dreptul să aleagă unde să plătească acest procent, printr-un contract de sponsorizare. (Codul Fiscal stabilește facilitățile fiscale de care beneficiază sponsorii și în general tratamentul fiscal al sponsorizării. Facilitățile fiscale ale sponsorului sunt prezentate la Art 21, Titlul II, Capitolul II în cadrul aliniatului (4) litera (p) care prevede faptul că:  dacă sponsorizarea nu depășește 0.5% din cifra de afaceri și 20% din impozitul datorat pe profit, poți deduce integral sponsorizarea din impozitul datorat pe profit. Sumele oferite peste pragul de mai sus, nu pot fi deduse din impozitul datorat.)

Ca ambasador-voluntar AUTISM VOICE, vei putea face posibilă recuperarea unui copil cu autism din centrele noastre!

170 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre AUTISM VOICE. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. Pentru ei, AUTISM VOICE strânge în mod continuu fondurile necesare pentru a putea asigura, pe termen lung, terapia salvatoare. Abilitățile acestor copii sunt diferite. Nevoile lor însă, sunt aceleași cu ale oricărui alt copil perfect sănătos: să fie acceptați, înțeleși, să se bucure de joacă și prieteni, să comunice cu noi.

O sponsorizare, înseamnă un aport în minute, ore, zile sau luni de îngrijire specializată pentru cei 15 copii cu autism, aflați în fața unei bariere financiare. Fii tu cel care, printr-un simplu gest, înlături această barieră!

Profilul ambasadorului-voluntar ATCA

  • Suflet mare pus pe fapte bune
  • Conștient că gesturile oricât de mici, contează și crează o mare diferență
  • Spirit pasionat să contribuie la binele unei comunități defavorizate
  • Conștient că îi stă în puteri să influențeze calitatea vieții unui suflet de copil
  • Motivat să lase o urmă valoroasă de moralitate și bunătate, în această lume
FII AMBASADOR
Ce poți face TU?

FĂ-NE CUNOSCUTĂ MISIUNEA!

Pe scurt, găsește în anturajul tău personal sau profesional companii care înregistrează profit și inspiră-i să se implice într-o cauză socială. Ajută-i să conștientizeze că a fi responsabil social este cea mai frumoasă faptă și cel mai simplu gest. Suntem oameni înainte de orice altceva. Lângă noi trăiesc oameni mai puțin norocoși, care pot fi salvați dacă noi ceilalți acționăm și facem ceva pe cât de concret, pe atât de simplu.

5 pași simpli prin care ne poți ajuta!

Poți să cauți în cercul tău de prieteni de familie sau de afaceri, oamenii care sunt factori de decizie în companii. Chiar poți să așterni pe o hârtie lista acestor persoane de decizie și cu care ești absolut confortabil să vorbești.

Apoi, tot ce trebuie să mai faci este să îi suni sau să vorbești cu ei, când ieșiți la o cafea. Le povestești despre misiunea AUTISM VOICE și lucrurile minunate pe care terapeuții noștri le fac cu copiii în camerele de terapie. Copiii cu autism chiar pot fi recuperați! Condiția esențială este să fie integrați în programe de terapie specializată.

Odată ce vei insufla pasiunea și dorința de a face ceva concret pentru a schimba o mică lume în bine, inviți compania respectivă să direcționeze 20% din impozitul pe profit, către centrele de terapie AUTISM VOICE. Explici că acest mecanism este unul deductibil, reglementat legal prin Codul Fiscal în vigoare. Mai multe detalii aici.

Semnează contractul de sponsorizare. Descărcă-l de aici.

Pentru orice training de fundraisng sau detalii despre munca ta de ambasador, contactează-ne aici. Persoane de contact: Beatrice Ionescu și Andreea Florea.

Ține minte! Persoana dintr-o companie este OM, înainte să fie administrator, director general, contabil sau director financiar.

Acest OM poate să ia o decizie simplă și fără costuri pentru companie. Poate să decidă ca 20% din impozitul pe profitul realizat să fie direcționat către centrele de terapie AUTISM VOICE.

Încurajează-i pe reprezentanții companiilor dornice să facă fapte bune, să ne viziteze oricând au puțin timp disponibil. Vor putea să asiste la orele de terapie și să simtă valoarea uriașă a sprijinului financiar pe care l-au investit la AUTISM VOICE. Vor afla că într-o oră de terapie, un copil cu autism poate invăța diferența dintre alb și negru, dintre dragoste și politețe sau dintre un prieten și o cunoștință. Și copii cu autism au dreptul la o viață împlinită!

Ce mai poți să faci TU?

FĂ CHETĂ!

Organizează micile tale campanii de fundraising, între colegii și prietenii tăi!

Strânge în fiecare lună sumele pe care poate să le doneze fiecare om dintre cei cu care te întâlnești zilnic și transferă-i apoi către AUTISM VOICE, aici : https://autismvoice.ro/donatii/

SAU

Convinge aceiași oameni să își seteze plăți recurente (plăți periodice, realizate online) către același cont: https://autismvoice.ro/donatii/.

Transformă expertiza și bunele tale contacte de business în mica ta contribuție de strângere de fonduri, în favoarea copiilor cu autism din centrele ATCA! Copiii din centrele noastre au mare nevoie de oameni implicați ca tine! Oameni dornici să ajute. 

Beneficiile și oportunitățile pe care le oferim ambasadorilor ATCA:

  • Contract de colaborare (part time sau full time), dacă vei dori să te alături echipei AUTISM VOICE de fundraiseri.
  • Recomandări personalizate si adeverință de voluntariat, daca vei avea candva nevoie. (Potrivit art. 10, alin. 2 din L 78/2014 – legea voluntariatului- activitatea de voluntariat se consideră experienţă profesională şi/sau în specialitate, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite)
  • Poți participa la cursurile despre metoda ABA, metodă extrem de eficientă și pentru îndrumarea copiilor tipici, absolut sănătoși
  • Dezvoltare personală (reduceri la cursurile organizate de specialiștii AUTISM VOICE , acestea fiind acreditate de Colegiul Psihologilor din România, inclusiv participarea gratuită la Conferința Internațională ABA)
FII AMBASADOR