În 2014, 11.000 de români au înțeles că autismul nu este o tragedie și au ales să fie alături de AUTISM VOICE și să ajute un copil cu autism. An de an, zi de zi, copiii cu autism învață în centrele noastre. În paralel, părinții și echipa noastră sunt în campania de strângere de formulare 230 care redirecționează 2% din impozitul pe venit plătit în cursul anului trecut.

Procesul, început in ianuarie, ne-a antrenat pe toți: părinți, voluntari, terapeuți, prieteni – și ne-a unit pentru un scop comun: continuitatea programelor gratuite care schimbă viața copiilor cu tulburări de spectru autist.

Fiecare formular strâns ne-a adus un zâmbet pe buze și ne-a alimentat speranța că vom putea oferi programe gratuite și în acest an celor 100 de copii înscriși în asociație.

Datorită vouă, cei care ați pus umăr la umăr alături de noi pentru a construi viitorul unor copii ce merită această șansă, în acest an vom reuși să oferim:

  • Evaluare inițială gratuită care vine în întâmpinarea familiilor ce au suspiciuni cu privire la dezvoltarea copilului lor. Diagnosticarea precoce este unul dintre cele mai importante elemente într-o terapie ce se poate finaliza cu succes;
  • Ateliere gratuite de socializare și de art-terapie care oferă un cadru special pregătit pentru copii în care ei să se simtă în siguranță, să se distreze și să-și dezvolte abilitățile de socializare și pe cele artistice;
  • Training-uri gratuite și grupuri de dezvoltare personală adresate părinților;
  • Training-uri gratuite oferite cadrelor didactice care, odată instruite, pot fi de mare ajutor în școlarizarea pe care cei mici o pot primi în unitățile de învățământ normale sau speciale;
  • Terapie pentru copiii înscriși în programul 2%, în cele două centre și la domiciliu.

Sprijinul vostru, al celor 11.000 de oameni care ați devenit prietenii copiilor cu autism, este de neprețuit pentru noi!

Campania 2% a ajuns la final însă munca noastră pentru a oferi o șansă acestor copii, continuă!

http://cialis-discount-coupon.com mulțumim pentru deschiderea pe care ați arătat-o și vă așteptăm cu drag să ne fiți alături și în campaniile viitoare!