//Applied Behavior Analysis, „biblia” terapeuților ABA, în limba română, se poate comanda la AUTISM VOICE!

Applied Behavior Analysis, „biblia” terapeuților ABA, în limba română, se poate comanda la AUTISM VOICE!

Primul tiraj al cărții Analiza Aplicată a Comportamentului, versiunea în limba română, scos cu ocazia Workshop-ului Internațional ABA, organizat la București în luna noiembrie, va fi unul limitat, motiv pentru care începând de astăzi, 30 septembrie, este disponibilă precomanda cărții.

Vă reamintim că pe 20 noiembrie 2016, AUTISM VOICE organizează, în colaborare cu Universitatea din București și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Workshop-ul Internațional ABA susținut de către pharmacy online autorii cărții „Applied Behavior Analysis‟, John Cooper, Timothy E. Heron si William Heward, cu ocazia lansării traducerii acesteia în limba română.

poster-500_386

În România nu există o lucrare la fel de amplă, ca reper în cercetare și tehnici de intervenție pentru specialiști, în analiza aplicată a comportamentului. În 2015, AUTISM VOICE a obținut licența pentru a traduce lucrarea aceasta, punând bazele pentru formarea unui suport informațional astfel incat România să poată forma analiști comportamentali la nivel canadian pharmacy internațional.

Cum se face precomanda

Prețul promoțional al cărții „Applied Behavior Analysis” de John Cooper, Timothy E. Heron si William Heward, în limba română, este de 240 RON.
Ulterior Workshop-ului International ABA, cartea va fi disponibila la pretul de 340 RON.
Exemplarul dvs. rezervat la pretul promoțional va fi transmis după data de 20.11.2016 sau îl puteți achiziționa/ridica direct în cadrul Workshop-ului Internațional ABA, sau de la sediul AUTISM VOICE, din strada modafinil Vulturilor, nr.35, sector 3, București.

Pentru a rezerva un exemplar vă invităm să completați formularul de mai jos, alegând varianta pe care o preferați.

https://goo.gl/forms/Lpr8SV9TSC05cJLv2

Mulțumim! Vă așteptăm la workshop!

2018-02-23T12:51:15+02:00