//AUTISM VOICE Super Team la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 14- 15 octombrie 2017!

AUTISM VOICE Super Team la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 14- 15 octombrie 2017!

Ai 139 de motive să fii în Piaţa Constituţiei, la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. AUTISM VOICE Super Team aleargă nu doar pentru un copil, ci pentru 139 de copii cu autism!

Ei trăiesc diferit: nu sunt înţelesi, nu pot vorbi, nu ştiu ce îi doare. Alergăm pentru ca Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 135 prichindei, să poată trăi o viaţă normală.

Avem nevoie de tine! Uite cum:

 

  • Alege alergătorul al cărui mesaj te inspiră cel mai mult şi donează! Prin donaţia ta, fiecare alergător schimbă anul acesta destinul copiilor cu autism. Fiecare donaţie înseamnă ore sau zile de terapie pentru un copil. Împreună, prin gesturi mici, putem face 139 de miracole!

  • Spune-le şi prietenilor tăi despre AUTISM VOICE Super Team şi misiunea lor în această cursă! Încurajează-i să doneze. Şi, nu uita, orice sumă contează!

  • Dacă vrei să fii voluntar AUTISM VOICE Super Team în ziua cursei, ajutorul tău este binevenit. Avem nevoie de tine să încurajezi alergătorii pe traseu, să le oferi o sticlă cu apă la punctul de hidratare de pe traseu, să surprinzi cele mai frumoase momente cu camera foto şi să aduci zâmbete şi voie bună susţinătorilor celor 139 de copii.

Doneaza aici!

 

Pe 15 octombrie, o echipă de 62 de eroi va lua startul uneia dintre cele mai importante curse ale anului din România pentru micuții noștri cu autism!

O parte din eroii noștri:

Marius Vintilă – Om de radio și om cu suflet uriaș! Vrea să facă magie și cu siguranță va reuși să aducă speranță pentru copiii noștri cu autism. Îi găsești gândurile aici: https://cuvintecuvintila.blog/

Andrei Gligor – Sportiv de performanță cu multe ultramaratoane și maratoane la activ. Om frumos cu suflet mare, cu voință și ambiția că va reuși tot ce își propune.  Îl găsești aici: http://andreigligor.ro/

Traian Cristian David Matei – Este maratonist de performanță din Federația Roamna de Atletism și are la activ șase maratoane în străinătate. Își dorește să ajute și să facă magie pentru micuții noștri cu autism.

Bogdan Toader – Are 14 ani, locuiește în Timișoara iar sportul este un mod de viață pentru el! „Când merg la un concurs mă gândesc că voi concura cu mine însumi și nu cu alții, încerc să mă gândesc că azi voi fi mai bun ca ieri. Pe 15 octombrie voi alerga pentru ca și alți copii să poată fi CA MINE.”, spune Bogdan.

Victor Hetel – Este un adolescent de 16 ani, diagnosticat cu autism și care este un coechipier de nădejde în echipa AUTISM VOICE. Victor va alerga alături de Bogdan Toader.

Teodora Dumitrof – Este mămica lui Ines și aleargă până la capătul vieții pentru a duce mai departe mesajul fetiței ei. Ines este diagnosticată cu autism și face terapie în centrele AUTISM VOICE, iar mama ei este profund implicată în evenimentele de conștientizare, incluziune și acceptare a copiilor cu autism.

Marieta Șerbanică – Este exemplul perfect că vârsta este doar un număr. La 62 de ani aleargă pentru cei 139 de copii cu autism din AUTISM VOICE.

Adrian Manea – Scrie pe adrianmanea.ro și s-a îndrăgostit de copiii noștri. „M-am hotărat să alerg Semimaratonul în 139 de minute. 139 de minute pentru cei 139 de copii diagnosticați cu autism. Fiecărui copil de la AUTISM VOICE îi voi dărui un minut din cursă, un minut numărat în bătăi de inimă.”

Gabriela Iordan – O găsești pe de la pesauadinspate.ro, unde își așterne gândurile frumoase. Își dorește din suflet să facă o minune pentru copiii noștri.

Anca Dumitrescu, Președinte AUTISM VOICE, și 23 de terapeute din ATCA – O echipă minunată care trăiește pentru cei 139 de micuți care fac terapie în Centrele AUTISM VOICE.

AUTISMUL ESTE O DIZABILITATE!

#differentnotless

Ne vedem pe 14 și15 Octombrie! Cursa începe la ora 9.30 din Bd. Libertății, în dreptul Parcului Izvor, cu sosire la Piața Constituției.

Accesul în coridoarele și sectoarele de start va fi permis începând cu ora 8:45.

 

Pentru orice detalii şi înscrieri o poţi contacta pe Beatrice Ionescu, AUTISM VOICE Fundraising Manager, la beatrice.ionescu@autismvoice.ro sau telefon: 0748 849 919.

PARTENERI

2018-02-23T12:51:00+00:00