//AUTISM VOICE Super Team la Volkswagen Bucharest Half Marathon 12 – 13 mai!
  • ATCA

AUTISM VOICE Super Team la Volkswagen Bucharest Half Marathon 12 – 13 mai!

Ai 170 de motive sa fii in Piata Constitutiei la Volkswagen Bucharest Half Marathon!

Fii parte dintr-o echipa de oameni cu suflet mare si alearga pentru 400 de copii cu autism. Autismul nu este o condamnare pe viata. Insa poate deveni.

An de an, 1 din 68 de fetite si baietei sunt diagnosticati cu tulburari de spectru autist. Ei trăiesc diferit: nu sunt înţelesi de cei mai multi dintre noi, nu pot vorbi, nu pot exprima ce îi doare.

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei vom alerga! Cu fiecare oră de terapie, micuții învață să vorbească, să se joace și să își facă prieteni.

Autism Voice vorbește în numele copiilor pe care îi susține de 10 ani prin proiectele sale derulate în cele 2 centre de terapie din Bucureșsti.

Avem nevoie de tine pentru a-i ajuta să crească independenți! Avem nevoie de tine in echipa!

  • Dedica cursa ta copiilor cu autism. Alergăm pentru ca Diana, Andrei, Marian, Gabriel și alții 166 că ei să poată avea o viață normală.

Pe 12-13 mai fiecare dintre noi va putea deveni un erou. Un super erou pentru micutii din centrele de terapie AUTISM VOICE. Cu mic cu mare ne vom întâlni să ne exprimăm în numele copiilor care luptă să învețe să vorbească pentru ei înșiși. Fiecare dintre noi vom alerga un număr de kilometri care vor deveni ore de terapie pentru cei 170 de micuți.

Vino și tu în echipa super eroilor AUTISM VOICE de la Volkswagen Bucharest Half Marathon! Ca alergator în echipa AUTISM VOICE, vei intra într-o familie unde vei primi susținere atât în pregătirea sportivă, cât și pentru strângerea de fonduri.

Persoana de contact: Beatrice Ionescu, Fundraising Manager, beatrice.ionescu@autismvoice.ro

Telefon: 0748 849 919.

Data limita pentru inscrieri este 30 aprilie.

Dacă nu poți poti alerga anul acesta, esti binevenit în familia noastră ca:

  • voluntar în zilele curselor. Ajutorul tău va fi apreciat pentru că știm sigur că vine din inimă. Vei încuraja alături de noi maratoniștii pe traseu; dacă ai o cameră foto, te invităm să imortalizezi momentele speciale prin poze și filmulețe; în plus, însuflețitim un punct de hidratare pe traseu și aducem zâmbete și voie bună.

Trimite-ne un mesaj la beatrice.ionescu@autismvoice.ro cu datele tale de contact pana la data de 5 mai și noi iți transmitem mai multe informații.

Share the good news! Spune-le și prietenilor tăi despre echipa AUTISM VOICE și cauza micilor noștri eroi.

Încurajează-i să doneze. Orice sumă este importantăa. O donație înseamnă minute sau ore de terapie pentru un copil.

Ne vedem în Piața Constituției pe 12 si 13 mai!

 

2018-04-25T16:00:07+00:00