//Autism rocks

Autism rocks

AUTISM VOICE în parteneriat cu Quantic organizează cel mai mare concert caritabil, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului.

Te așteptăm pe 2 aprilie în Quantic pentru o seară magică, în care vom încerca să facem încă o dată minuni pentru micuții noștri cu autism.

Damian Draghici Events, Bogdan Ioan – câștigător la Vocea României în 2018 – și Franny, tânără artistă Roton Music și vocal-coach, cântă pentru cei 400 de copii cu autism din cele două centre Autism Voice. Toți banii obținuți în urmă vânzării biletelor se vor transformă în ore de terapie pentru micuți.

Oricine își dorește să petreacă o seară perfectă, într-o atmosferă electrizantă, și să susțină, în egală măsură, o cauză caritabilă, poate achiziționa un bilet de intrare. Biletele cumpărate asigură ședințe de terapie pentru copiii cu autism.

Fondurile strânse în cadrul concertului prin intermediul biletelor de participare vor asigură continuarea programelor de terapie recuperatorie în anul 2019, pentru cei 400 de copii. Concertul oferă șansa unei vieți mai bune pentru fiecare copil cu autism din centrele Autism Voice.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Prețul biletelor este de 60, 80 și 100 lei.

60 lei – Acces general
80 lei – Normal circle
100 lei – Golden Circle

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-autism-rocks-41427/

Dacă nu poți ajunge la eveniment, dar vrei să contribui la cauza micuților cu autism din Autism Voice, ai la îndemână următoarele variante:

Virament bancar:
Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată
Cod fiscal : CIF 23830437
Cont bancar: RO49BACX0000000968803037, Unicredit Tiriac BANK

PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=2L92QWELK2JTG&source=url

1 din 59 de copii este diagnosticat cu autism (tulburări de spectru autist) la nivel mondial. Aceste tulburări psiho-comportamentale afectează circa 40.000 de copii și tineri din România. Autism Voice luptă de aproape 11 ani în a aduce cele mai bune programe și intrumente de terapie recuperatorie ABA pentru integrarea socială și școlară a acestor copii. În prezent, ajută zilnic 400 de copii și tineri cu autism să se recupereze prin cele două centre de terapie în București, 15 dintre acești copii fiind cazuri sociale, susținuți gratuit.

2019-03-29T16:11:59+02:00