De ce un bal?

Pentru ca autismul nu discrimineaza si este o afectiunea pe viata, copiii cu astfel de tulburari au nevoie de ajutorul oricui: oameni, companii, organizatii, guvern. Balul Bucuriei, editia a II-a, este singurul bal caritabil dedicat copiilor cu autism din Bucuresti si localitati dimprejur.

Organizat de As. Terapie Comportamentala Aplicata, in parteneriat cu Palatul Ghica Tei si Eldema Events, evenimentul va avea loc pe 17 Noiembrie, la Palatul Ghica Tei, incepand cu orele 19:00.

Fondurile stranse in cadrul Balului, prin donatii de la invitati, sponsorizari de la companii sau achizitionare de obiecte pretioase din cadrul licitatiei evenimentului, vor sustine cauza celor 139 de copii cu autism care urmeaza terapie recuperatorie neuro-psihica in centrele AUTISM VOICE, din Bucuresti, pe parcursul anului 2018.

Sponsori Gold

Sponsori Bronze

   

 

O seara dedicata exclusiv lor

Programul artistic dedicat cauzei este format dintr-un concert solo al TEODOREI BUCIU, castigatoarea concursului „Vocea Romaniei” in 2016, spectacol de dans contemporan furnizat de ARTHUR MURRAY DANCE CENTERS BUCURESTI, si concert de vioara electronica sustinut de cunoscuta GRAZZIELA.

Toti cei prezenti vor putea fi martori la o prestatie unica a catorva dintre micutii cu autism ai AUTISM VOICE in drum spre recuperare, care vor sustine un frumos recital de poezie si pian.

 

 

Licitatie caritabila

Punctul culminant al serii este LICITATIA BUCURIEI, compusa din obiecte de suflet donate cu generozitate de personalitati si brand-uri precum ARTMARK, WAGNER ARTE, NICOLAE BLEI, TIBERIU SOARE, CIPRIAN MARICA, ANA NICOLAU, DORINA LAZAR, DR. GEORGETA FILITTI.

Amfitrionii evenimentului sunt VERONICA SOARE si SILVIU BIRIS.

 

Participarea la eveniment

Seara va contine bufet suedez, open-bar si photobooth, printre multe alte surprize.

Biletul la eveniment este de 200 RON/pers., plătibili aici  sau la receptia evenimentului.

Pentru inscriere accesati https://goo.gl/forms/qKDOsJby0Qx2lZVq2 sau completati formularul de mai jos:

 

Pentru detalii legate de pachetele de sponsorizare va rog sa contactati nicoleta.orlea@autismvoice.ro sau numar de telefon +40751.278.391.

Editia I a Balului Bucuriei, in 2016, a generat o strangere de fonduri in valoare de 40.000 de lei, proveniti din donatiile si sponsorizarile participantilor si invitatilor. 

Aceasta suma a fost folosita in anul 2017 pentru a susține recuperarea copiilor cu autism cazuri sociale de la AUTISM VOICE și pentru achiziționarea de licențe pentru testele clinice ADOS (instrument esențial de diagnostic pentru autism), astfel incat orice copil caz social, suspect de autism si indrumat catre centrele de terapie AUTISM VOICE, sa poata beneficia de evaluare și diagnosticare gratuite.

Peste 150 de persoane au participat la acesta seara de gala iar fondurile obtinute au provenit din cumpararea de catre participanti de bilete la tombola organizata in cadrul evenimentului, din sponsorizări si donatii oferite de catre participanti, și dintr-o licitație cu obiecte donate de actorii Teatrului Național din Bucuresti.