În terapia copilului cu autism terapeuții fac echipă cu părinții pentru a obține rezultate optime în procesul de recuperare al copilului. Prin acest program dăm acces părinților la resurse importante care le vor fi de ajutor în susținerea terapiei copilului.

Ce cuprinde KIT-ul ”Eu Și Copilul Meu”?

KIT-ul cuprinde 3 componente ce vor fi puse gratuit la dispoziția părinților care au un copil cu tulburare de spectru autist sau alte tulburări de dezvoltare.

 • Ghid pentru părinți – De la diagnostic la intervenție în autism

  • Prima parte a ghidului cuprinde informații teoretice de bază cu privire la principalele tehnici si principii din analiza comportamentală, pentru a-i ajuta pe părinți să înțeleagă cum poate fi modelat comportamentul copilului.
  • Cea de-a doua parte a ghidului cuprinde sugestii  cu privire la modalitatea de selectare a obiectivelor de lucru, de implementare a acestora cu ajutorul protocoalelor specifice.
 • Tutoriale video

  Filmări demonstrative sau prezentări teoretice referitoare la modalități variate de intervenție

 • Fișe de lucru și monitorizare a progresului copilului ce pot fi descărcate si utilizate acasă de părinți

Completează formularul și vei primi pe email materialele!  Daca DA:
  Specificati varsta la care a inceput terapia.
  Cate ore de terapie lucreaza pe saptamana?
  Lucrati sub coordonarea unui analist comportamental acreditat BCBA?
  Terapia se desfasoara in centru sau la domiciliu?

  DANU
  DANU  Daca DA:

  Merge la scoala sau gradinita (*mentionati grupa):
  Copilul merge insotit?
  Merge insotit de dvs. sau de un terapeut?

  DANU  Programul „Eu și copilul meu. Viață decentă pentru copiii cu autism” 2022, susținut de ING Bank România prin programul de granturi pentru ONG-uri ˮAdoptă un proiect⹂, alături de voluntarii ING, are ca țintă îmbunătățirea vieții și accesului la tratament de specialitate pentru 400 de copii cu autism sau suspecți de autism din zone defavorizate și crearea primului Kit de lucru psiho-comportamental în format fizic și digital pentru acasă, pentru familiile cu copii cu tulburări și ridicarea nivelului de sustenabilitate al Asociației Autism Voice.