//Testimoniale
Testimoniale 2018-02-23T12:50:37+00:00

Părinții copiilor care fac terapie în centrele AUTISM VOICE ne-au spus câteva cuvinte despre ce înseamnă pentru ei această experiență.

Mulțumim tututor pentru încredere!

De fiecare dată când ajunge acasă de la terapie, fetița mea se simte bine, este veselă și reușim să comunicăm mai ușor. Nu credeam că vom reuși să ne putem înțelege! Lumile noastre sunt complet diferite, dar AUTISM VOICE ne ajută și construiește poduri între cele două lumi. Mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul!
Catalina, 35 de ani, Bucuresti
Ce poate fi mai valoros pentru un părinte, decât să-și vadă copilul bine, sănătos, puternic? De când a început terapia în AUTISM VOICE, Ionuț a învățat enorm de multe, a făcut niște progrese minunate! Acum reușim să luăm chiar și masă împreună!
Mihai, 34 de ani, Calarași
Când medicii mi-au spus diagnosticul Luciei, am simțit că întreaga lume se prăbușește. Nu știam ce să fac, nu vedeam nici o soluție. Până când am aflat despre AUTISM VOICE și am reușit să respir din nou. Terapia este salvarea fetiței mele. Tot ce îmi doresc este să o văd bine!
Viorela, 40 de ani, București
Cu mândrie în suflet și fericire vă anunț că Matei a început școala! Deși are un diagnostic de TSA, prin terapia susținută, acum reușește să se integreze într-o școală normală, alături de copiii tipici, sănătoși și frumoși ca el! Și-a făcut prieteni și învață în fiecare zi. Facem temele împreună, si în continuare, nu ratăm nicio ședință de terapie. Mulțumesc terapeutelor de la ATCA! Matei a învățat să zâmbească cu ajutorul vostru!
Mirela, 30 de ani, București.
Astăzi Maria și-a făcut o prietenă. Este mai fericită ca niciodată. Terapia în centrele AUTISM VOICE aduce cu fiecare ședință, speranță în sufletul și în familia noastră. Viața Mariei este mai armonioasă, totul pare mai ușor acum!
Cezar, 32 de ani, București
Acum doi ani, pe vremea asta, copilul meu învăța să spună primele cuvinte. Acum știe să se exprime în propoziții și îi place la nebunie să rezolve puzzle-uri. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără ATCA! Mulțumesc!
Irina, 39 de ani, București
În sfârșit pot să zâmbesc! Mihăiță devine din ce în ce mai independent și vine cu drag la orele de terapie. An de an, evoluează în bine. Mulțumesc, ATCA! Mulțumesc pentru toată bucuria pe care ați adus-o în viața mea și pentru tot ce faceți pentru copilul meu!
Loredana, 33 de ani, București