//„Semneaza aici”, de Jill C. Dardig, Ed.D., și William L. Heward, Ed.D., BCBA-D

„Semneaza aici”, de Jill C. Dardig, Ed.D., și William L. Heward, Ed.D., BCBA-D

„Semnează aici” oferă posibilităţi multiple de stabilire a paşilor necesari în procesul de auto-monitorizare a copiilor şi de comunicare cu familiile lor. Traducerea volumului originala a fost lansată oficială în cadrul Conferinței Internaționale ABA în luna aprilie a anului 2016, unde mai mult de 600 de profesioniști în domeniu, academicieni și familii cu copii diagnosticați cu TSA au primit lucrarea cu încântare.

coperta semneaza aiciAchiziționarea unui exemplar se poate face acum on-line, completând formularul acesta. Volumul se poate achiziționa la numai 30 de lei, cu transport inclus.

Această carte deschide un întreg univers al relaţionării eficiente şi de stabilire a regulilor sociale, de management şi modelare comportamentală. Tehnicile, modelele de lucru şi exemplele în imagini din „Semnează aici” au fost special concepute, astfel încât fiecare părinte să poată maximiza contribuţia sa la educaţia propriului copil.

Autorii acestei cărţi, Jill Dardig şi William Heward, oferă un instrument de mare ajutor pentru familiile aflate în impas, bazat pe principiile analizei comportamentale aplicate. Contractele comportamentale prezentate aici au un design prietenos, au la bază un proces de cercetare care a inclus peste 300 de familii şi propun o abordare facilă şi eficientă de contractare a contingenţelor, în vederea rezolvării situaţiilor dificile, apărute în dezvoltarea copiilor şi a relaţiei părinte-copil.

Cu sprijinul autorilor acestei cărţi, Jill Dardig şi William Heward, AUTISM VOICE are oportunitatea de a oferi specialiştilor şi părinţilor din România un instrument remarcabil care poate facilita modelarea comportamentală şi dezvoltarea unor relaţii sociale şi interfamiliale pozitive.

Le mulțumim lui Jill Dardig şi lui William Heward pentru susţinerea, deschiderea şi căldura de care au dat dovadă în colaborarea cu ATCA!

2018-02-23T12:51:18+02:00