//Ana Hodea: Descrierea de imagini abilitate necesară pentru îmbogățirea vocabularului
  • Ana Hodea

Ana Hodea: Descrierea de imagini abilitate necesară pentru îmbogățirea vocabularului

Conferința Internațională ABA 2018, cel mai mare eveniment din Sud-Estul Europei dedicat analizei aplicate a comportamentului, are loc între 20 și 22 aprilie și aduce din nou la București cei mai valoroși specialiști din tară și de peste hotare pentru trei zile de prelegeri și seminarii cu privire la cele mai noi teorii și practici în domeniu.

Ana Hodea, Logoped si Psihopedagog, abordeaza la Conferinta Internationala ABA 2018 un subiect foarte interesant si util: Descrierea de imagini abilitate necesară pentru îmbogățirea vocabularului.

În dezvoltarea copiilor neurotipici, odată cu însușirea capacității de formulare a propozițiilor complexe, aceștia sunt capabili să ofere detalii cu referire la obiectele și activitățile din vecinatatea apropiată și nu numai. Prin comparație, copilul cu tulburare pervazivă  de dezvoltare, de cele mai multe ori, are nevoie de un training special pentru a dobandi aceste abilități.

Adesea se întâmplă ca un copil cu autism, deși poate  formula propoziții complexe, sa nu aiba capacitatea de a realiza o descriere.

Lucrarea Anei își propune să aducă în atenție câteva modalități de a-l ajuta pe copil să dobândească aceste abilități folosind diferite tehnici și materiale specifice.

Dacă iti dorești să asculți prezentarea extrem de interesantă a Anei Hodea și să cunoști un adevărat profesionist din domeniul analizei comportamentale aplicate, înscrie-te AICI la Conferința Internațională ABA. Până pe 28 februarie ai un preț special pentru cele trei zile ale Conferinței.

Despre Ana Hodea

Este psihopedagog  practicant-autonom acreditat de COPSI și are o specializare în dezvoltarea, stimularea și corectarea limbajului verbal și non-verbal în terapia și recuperarea copiilor cu autism. Are 9 ani de experiență în terapia logopedică și 11 ani de experiență în domeniul educației.

Ana Hodea este și Analist comportamental în curs de acreditare BCaBA.

A fost lector în cadrul Conferinței Internatonale ABA 2015, 2016  2017 și lector în cadrul Conferinței IACB 2017. Este formator în cadrul cursurilor de logopedie începând cu anul 2012.

 

 

 

2018-02-28T20:25:48+00:00