//MIȘCĂ LUMEA DIN JURUL TĂU la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2019

MIȘCĂ LUMEA DIN JURUL TĂU la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2019

Fii parte dintr-o echipă de oameni cu suflet mare! Fii vocea copiilor cu autism!

〽️Implicarea ta va ajuta asociația Autism Voice să ofere în continuare terapie specializată gratuită pentru copiii care provin din orfelinat sau din familii nevoiașe.
📌Fondurile pe care le strângem împreună vor fi utilizate pentru dezvoltarea de programe specializate pentru cei 400 de micuți care fac terapie în cele 2 centre Autism Voicee din București.

Team Voice nu este doar o echipă de alergători. Este o familie de buni prieteni care și-au unit forțele pentru a duce mai departe povestea micilor super eroi care luptă cu autismul zi de zi.

🔹Toată viața micuților cu tulburări din spectrul autist e o adevărată cursă: să fie înțeleși, să spună ce-și doresc și ce-i doare, să se exprime, să își facă prieteni.
🔹Aleargă la Raiffeisen Bank BUCHAREST MARATHON 2019 ca ambasador al Autism Voice și-i vei ajuta, astfel, pe cei 400 de copii din centrele noastre care au nevoie de terapie. Doar așa pot spera să fie integrați, să aibă o viață activă, plină de emoții și bucurie.

Împarte cu toți prietenii tăi veștile despre maraton, încurajează-i să doneze și să demareze schimbarea alături de noi! Pas cu pas și din aproape în aproape!

Orice ajutor este neprețuit pentru micuții cu autism! Dacă nu poți alerga anul acesta, poți în schimb:
☑️să devii voluntar în zilele cursei – încurajezi alergătorii de pe margine, îi fotografiezi sau le oferi apă și zâmbete
sau
☑️să donezi o sumă de bani pe galantom.ro pentru un maratonist pe care îl simpatizezi.

Vino și tu în TEAM VOICE de la Raiffeisen Bank BUCHAREST MARATHON 2019!
📌Înscrieri: https://teamvoice.autismvoice.ro/

Pentru orice detalii şi înscrieri o poţi contacta pe Beatrice Ionescu, AUTISM VOICE Fundraising Manager, la beatrice.ionescu@autismvoice.ro sau telefon: 0748 849 919.

2019-10-08T13:28:36+02:00