//A doua ediție a Conferinței Tulburări de Spectru Autist are loc la Cluj Napoca

A doua ediție a Conferinței Tulburări de Spectru Autist are loc la Cluj Napoca

 A doua ediție a Conferinței Tulburări de Spectru Autist, 2019 organizată de Asociația JoyStory din Cluj Napoca și Autism Voice din București, conferință ce va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 22-23 Noiembrie 2019.

Centrul JoyStory este un centru de analiză comportamentală aplicată specializat în terapie individuală sau de grup în tulburările de spectru autist cât și în alte tulburări pervazive de dezvoltare.

Autism Voice este prima asociație specializată în recuperarea copiilor cu autism ce a introdus în România posibilitatea unei formări acreditate a terapeuților, poziționându-se ca standard profesional, atât în formarea terapeuților cât și în aplicarea serviciilor de terapie- 2 centre de terapie în București și 400 de copii în programele de terapie.

Scopul acestei conferințe este de a informa și sprijini persoanele implicate în acest domeniu (specialiști, părinți, cadre didactice, studenți) în vederea utilizării tehnicilor analizei aplicate ale comportamentului (ABA)  în tulburarea de spectru autist sau alte tulburări pervazive de dezvoltare, cât și crearea unei comunități pentru persoanele implicate în acest domeniu  și formarea de parteneriate între organizațiile interesate să ajute și să se implice în mod constant.

Conferința va fi  acreditată de către Colegiul Psihologilor din România cu 14 credite pentru participarea psihologilor, conferință la care vor participa lectori  din domeniul analizei comportamentale aplicate, acreditați internațional BACB (Board  Analyst Certification Board), psihologi și  medici psihiatri.

 

Programul conferinței și detalii despre înscrieri: https://www.joystory.ro/conferinta/

Vă așteptăm cu drag!

2019-10-08T13:38:51+02:00