Conferința Internațională ABA 2018, cel mai mare eveniment din Sud-Estul Europei dedicat analizei aplicate a comportamentului, are loc între 20 și 22 aprilie și aduce din nou la București cei mai valoroși specialiști din tară și de peste hotare pentru trei zile de prelegeri și seminarii cu privire la cele mai noi teorii și practici în domeniu.
Andrei Mocanu, analist comportamental, psihoterapeut cognitiv- comportamental și membru fondator al Asociației de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie “Activity”, vorbește în cadrul Conferinței despre un subiect foarte util: Utilizarea sistemului de tokeni în modificarea comportamentelor
Sistemul de tokeni este o metodă care poate fi folosită cu ușurință atât pentru creșterea comportamentelor dezirabile, cât și pentru descreșterea comportamentelor indezirabile. În cadrul acestei prezentări, Andrei își propune să prezinte exemple concrete de utilizare a sistemului de tokeni, să parcurgă etapele de realizarea a acestei metode și să observe care sunt avantajele și dezavantajele unui astfel de sistem.
Dacă iti dorești să asculți prezentarea extrem de interesantă a lui Andrei Mocanu și să cunoști un adevărat profesionist din domeniul analizei comportamentale aplicate, înscrie-te AICI la Conferința Internațională ABA. Până pe 28 februarie ai un preț special pentru cele trei zile ale Conferinței.
Despre Andrei Mocanu
Andrei Ionel Mocanu este analist comportamental, psihoterapeut cognitiv- comportamental și membru fondator al Asociației de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie “Activity”. Are experientă de 10 ani în coordonarea și implementarea planurilor de intervenție comportamentală (atât pentru copiii tipici cât și pentru copiii atipici), în oferirea serviciilor de consiliere parentală individuală și de grup (deținând o acreditare Triple P – Pozitiv Parenting Program și Cercul Siguranței) și în formarea cadrelor didactice în teme precum: Cauzele comportamentelor, Management comportamental, ADHD, Dezvoltarea abilitătilor sociale și emoționale, Creșterea motivației pentru invătare, Importantă jocului în dezvoltarea abilitătilor copiilor.