//Mickey Keenan – Despre Jocul Modelării
  • Mickey Keenan

Mickey Keenan – Despre Jocul Modelării

Mickey Keenan – Despre Jocul Modelării

Conferința Internațională ABA 2018, cel mai mare eveniment din Sud-Estul Europei dedicat analizei aplicate a comportamentului, are loc între 20 și 22 aprilie și aduce din nou la București cei mai valoroși specialiști din țară și de peste hotare pentru trei zile de prelegeri și seminarii cu privire la cele mai noi teorii și practici în domeniu.

Mickey Keenan, membru al Societății Britanice de Psihologie și analist comportamental acreditat BCBA, , vine la Conferin ță cu un subiect extrem de interesant: Jocul Modelării.

„Intelegerea analizei aplicate a comportamentului implică mult mai mult decât câteva tehnici de schimbare a comportamentului. În prima parte a acestei prezentări, voi vorbi despre situațiile în care oamenii înțeleg greșit analiza aplicată a comportamentului. Cazul  Irlandei ne arată că politica guvernamentală privind autismul se bazează pe o neînțelegere a analizei aplicate a comportamentului; aceasta nu este recunoscută că stiintă aplicată în cadrul standardelor internaționale de formare.

În cea de-a două parte, voi sublinia câteva aspecte  fundamentale în analiza comportamentului, axându-mă pe tendința oamenilor de a inventa ceea numim „explicații fictive” atunci când explică un comportament.

În ultima parte a prezentării, mă voi concentra asupra unei practici cheie pentru toți părintii și profesioniștii-modelarea comportamentului. Nu puteți intări un comportament dacă acesta nu se manifestă, dar modelarea vă va ajuta să generați comportamentul pe care doriți să îl intăriti. Pornind de la  lecțiile din această  parte și utilizând participarea publicului, voi demonstra cum se modelează comportamentele voluntarilor, în cadrul jocului de modelare”, a spus Mickey Keenan despre temele pe care le va aborda în cadrul Conferinței ABA 2018.

Dacă iti dorești să asculți prezentarea extrem de interesantă a lui Mickey Keenan și să cunoști un adevărat profesionist din domeniul analizei comportamentale aplicate, înscrie-te AICI la Conferința Internațională ABA. Până pe 28 februarie ai un preț special pentru cele trei zile ale Conferinței.

Despre Mickey Keenan

Profesorul Mickey Keenan este membru al Societății Britanice de Psihologie și analist comportamental acreditat BCBA. Are peste 60 de publicații, despre o gamă largă de subiecte (de exemplu, autism, gerontologie, învăţarea  preciziei, răpiri, abuz sexual, modelare video, echivalenţa stimulilor, programe de întărire cu oameni și animale, evenimente private, analiza comportamentală), precum și patru cărți și peste 30 de prezentări, la nivel mondial. A primit numeroase premii pentru munca sa comunitară, pentru sprijinirea părinților copiilor cu autism, inclusiv Premiul pentru Promovarea Egalității de Șanse (Societatea Britanică de Psihologie), Membru distins al Comunităţii (Universitatea Ulster), Premiul personal de reuşită (Asociatia Statului New York pentru analiza comportamentală), Premiul pentru serviciul public în analiza comportamentală (Societatea pentru promovarea analizei comportamentale), Premiul Michael Hemmingway (Consiliul de certificare a analiștilor  comportamentali BACB), Premiul internațional în analiză comportamentală (Societatea pentru promovarea analizei comportamentale) Premiul Internațional pentru sustinerea cauzei autismului din partea Autism Speaks. Este fondatorul organizației caritabile Parent’s Education as Autism Therapists (PEAT, www.peatni.org) și administrator al Centrului Cambridge de Studii Comportamentale (www.behavior.org). A condus cursul de masterat în analiza comportamentala aplicata la Universitatea Ulster și a condus două proiecte europene pentru dezvoltarea unui curs online de formare multimedia în analiza comportamentala (www.simplestepsautism.com), tradus în nouă limbi (www.stamppp.com).

În martie 2017, a susținut o prezentare despre obstacolele întâlnite în analiza aplicată a comportamentului pentru Autism în Irlanda de Nord.

 

 

 

2018-02-23T12:50:46+00:00