//Un bilet la Balul Bucuriei, 2 zile de terapie pentru copiii cu autism

Un bilet la Balul Bucuriei, 2 zile de terapie pentru copiii cu autism

Evenimentul filantropic al toamnei, Balul Bucuriei, eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru sprijinul copiilor și tinerilor cu autism, beneficiari ai Autism Voice , își schimbă capul de afiș cu numai o lună înainte. În locul trupei Proconsul, sala va răsuna de vocea inconfundabilă a lui Aurelian Temișan și de piesele celor de la The Humans, precum și de interpretările unice ale Alexandrei Crăescu.

Invitatul special al evenimentului, trupa Proconsul, care confirmase din luna iunie participarea pro bono, s-a retras. Organizatorii evenimentului își cer scuze față de persoanele care au cumpărat deja bilete la Balul Bucuriei, în speranța că îi vor vedea și pe membrii trupei pe scenă.

AUTISM VOICE mulțumește artiștilor care s-au mobilizat exemplar pentru ca donațiile pentru beneficiari să nu aibă de suferit. Scena Balului Bucuriei va fi plină iar, Veronica Soare și Robert Diaconeasa sunt amfitrionii serii și vor ghida invitații printre surprizele pregătite pe tot parcursul evenimentului. Publicul va putea, printre altele, să participe la o licitație tăcută în cadrul unei expoziții unicat de fotografie, care portretizează cauza AUTISM VOICE. Portretele expuse vor putea fi licitate, atât în seara Balului, cât și după, acestea fiind începutul unei campanii de conștientizare prin intermediul artei fotografice.

Cea de-a treia ediție a Balului Bucuriei are loc vineri, pe 2 noiembrie, la Palatul Bragadiru. Biletele se pot achiziționa online pe https://www.iabilet.ro/ și în rețeaua fizică iabilet.ro. Toți banii strânși în urma acestui eveniment vor fi folosiți pentru a furniza ore de terapie copiilor cu autism sprijiniți de ATCA. Prețul unui bilet acoperă două zile de terapie pentru un copil cu tulburare de spectru autist.

 

2018-10-17T08:15:02+02:00