/, Știri/Ajuta-ma sa exist in lumea ta!

Ajuta-ma sa exist in lumea ta!

In perioada decembrie 2016 – iunie 2017, AUTISM VOICE participa cu un proiect de mare amploare pe Bursa Binelui, iar proiectul nostru, „Ajuta-ma sa exist in lumea ta!” isi propune sa ajute 50 de copii romani cazuri sociale suspectati de autism sa fie diagnosticati si evaluati conform tuturor standardelor internationale, astfel incat sa poate primi asistenta si terapia de care realmente au nevoie.

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Ajuta-ma-sa-exist-in-lumea-ta 

DESCRIERE MISIUNE

 

bursa-binelui-fTraiesc intr-o lume diferita. Sunt izolat. Tu poti sa ma ajuti sa traiesc impreuna cu tine, in lumea ta!

Donatia ta este vitala si inlatura bariera financiara in fata careia copiii cu autism raman izolati, respinsi, privati de copilarie si de sansa de a deveni adulti autonomi.

ATCA strange fondurile necesare pentru evaluarea si diagnosticarea a 50 de copii care provin din familii sarace si cunt suspecti de tulburari din spectrul autist. Abilitatile acestor copii sunt diferite. Nevoile lor sunt aceleasi cu ale oricarui copil: sa fie acceptati, intelesi, sa se bucure de joaca si prieteni, sa comunice cu noi. Copiii au nevoie de un diagnostic corect si indrumare specializata. Este esential sa ajutam si integram acesti copii in propriile lor familii, in gradinite, scoli si comunitate.

SCOP

50 de copii cu autism din familii sarace vor putea sa isi dezvolte abilitatea de a vorbi corect, de a scrie, socoti, desena, de a relationa si crea relatii de prietenie. Parintii si educatorii care ii ingrijesc vor fi pregatiti de AUTISM VOICE sa foloseasca metodele specifice prin care ii pot ajuta pe copii sa evolueze si sa se integreze in lumea noastra.

CUI DONEZ?

Donezi unui copil cu autism. Donatia ta inseamna un aport in minute, ore, zile sau luni de ingrijire specializata pentru unul din cei 50 de copii cu autism. Si copiii cu autism au nevoie sa traiasca experientele pe care tu insuti le traiesti: emotii, bucurii, impliniri si realizari.

Evaluam nivelul de dezvoltare al fiecarui copil, la momentul prezent. Diagnosticul rezultat va determina programul potrivit de interventie terapeutica. Acest program si un set eficient de tehnici terapeutice va fi comunicat parintilor si educatorilor, de catre terapeutii AUTISM VOICE. Terapeutii nostri vor monitoriza saptamanal modul de aplicare al programului, vor sustine bunele practici si tehnici de ingrijire a copiilor. Astfel, tu ajuti si fiecare parinte si educator care ingrijeste acesti 50 decopii.

DE CE SA DONEZ?

Donezi pentru ca ii doresti sa fii tu cel care contribuie la recuperarea unui copil cu autism! Tu ii oferi sansa reala de a beneficia de asistenta terapeutica salvatoare. Datorita sprijinului tau un copil neadaptat social si dependent in totalitate de un adult parinte sau asistent social, se va transforma intr-un copil mai bine adaptat, constient de comportamentele adevcate, capabil sa dezvolte prietenii si apt sa devina un adult autonom.

2018-02-23T12:51:19+02:00