/, Știri/„Analiza Aplicata a Comportamentului”, la pret promotional pana vineri!

„Analiza Aplicata a Comportamentului”, la pret promotional pana vineri!

Primul tiraj al cărții „Analiza Aplicată a Comportamentului”, versiunea în limba română, scos cu ocazia Workshop-ului Internațional ABA se apropie de final si este la pret promotional.

Cu ocazia evenimentului din data de 20 noiembrie 2016, unde au participat aproape 500 de specialiști în domeniu, #carteaalbaABA a putut fi achiziționată la prețul promoțional de 240 de RON. Fiindcă cererile au fost de ordinul zecilor, s-a decis prelungirea acestei oferte până vineri, 25 noiembrie 2016.

Cartea poate fi comandată la sediul nostru din Strada Vulturilor Nr. 35, sector 3, Bucuresti, sau poate fi trimisă prin poștă/curier.

Vă rugăm să trimiteți la adresa de email veronica.atca@gmail.com solicitările voastre și vă vom răspunde punctual la ele, oferindu-vă toate detaliile de care aveți nevoie.

Mai mult, odată cu acest manual, puteți comanda și cartea „Semnează aici”, de Jill C. Dardig, Ed.D., și William L. Heward, Ed.D., BCBA-D, la un preț de numai 30 de RON. Detalii despre această lucrare puteți găsi aici.

 

Pe 20 noiembrie 2016, AUTISM VOICE a organizat, în colaborare cu Universitatea din București și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Workshop-ul Internațional ABA susținut de către autorii cărții „Applied Behavior Analysis‟, John Cooper, Timothy E. Heron si William Heward, cu ocazia lansării traducerii acesteia în limba română.

poster-500_386

În România nu există o lucrare la fel de amplă, ca reper în cercetare și tehnici de intervenție pentru specialiști, în analiza aplicată a comportamentului. În 2015, AUTISM VOICE a obținut licența pentru a traduce lucrarea aceasta, punând bazele pentru formarea unui suport informațional astfel incat România să poată forma analiști comportamentali la nivel internațional.

 

2018-02-23T12:51:19+02:00