//Știri: În 2020 începe un nou curs BACB Verified Course Sequence la București
  • bcba romania

Știri: În 2020 începe un nou curs BACB Verified Course Sequence la București

Anca Dumitrescu, psiholog, BCBA, Președinte Autism Voice: În primăvara anului 2020, Clemson University va deschide înscrierile pentru un nou curs – Clemson University-Romania – BACB Verified Course Sequence (VCS). Cursul va urmări noul task list impus de BACB.

În prezent, se lucrează la un nou format de curs, pentru că lucrurile evoluează constant și întotdeauna se pot găsi noi soluții de a eficientiza predarea.

Noul task list (TASK LIST 5) se focusează mai mult pe managementul echipei și al organizațiilor, pe modalitatea de selectare a intervențiilor pentru modificarea comportamentelor și pe evaluarea comportamentală.

Clemson University este singura universitate care a găsit soluția pentru a aduce un curs de specializare în ABA în România, asta în situația în care în acest moment universitățile din România, încă nu sunt deschise la discuții despre acreditarea unui master pe ABA.

William Edwards, Director al Departamentului de Analiza Comportamentala Aplicata din cadrul Clemson University va vorbi mai mult despre noul curs, în cadrul Conferinței Institutului ABA România din data de 25 Octombrie. Mai multe detalii despre Conferința Institutul ABA România puteți găsi aici.

Persoanele interesate să urmeze cursul pot completa formularul de mai jos pentru a primi informații de actualitate privind înscrierile.

 

2019-09-11T11:52:32+00:00