/, Știri/600 de ore de terapie pentru copii cu autism după AniverSoarea Verocikăi!

600 de ore de terapie pentru copii cu autism după AniverSoarea Verocikăi!

AniverSoarea Verocikai – Din inima pentru AUTISM VOICE a generat 600 de ore de terapie comportamentală aplicată pentru copii cu autism cazuri sociale ai asociației. Din cei 110 copii care se recuperează în centrele AUTISM VOICE, 15 dintre aceștia, cazuri sociale, vor beneficia de 600 de ore gratuite de terapie. Evenimentul a avut loc duminică, #22ianuarie, cu ocazia zilei de naștere a Veronicăi Soare, producătoarea emisiunii „La minuni înainte, de pe Smart FM, fundraiser și fondator al proiectului minuni.ro.

Despre cum s-a anunțatevenimentul, puteți citi totul aici – http://minuni.ro/aniversoarea-verocikai-inima-atca.

Pentru noi, însă, și copiii noștri, evenimentul acesta a însemnat un Endorsement al activității continue de peste opt ani de zile deja, al terapiei recuperatorii și al speranței în afecțiune necondiționată pentru copii cu autistm.

Mai mult, evenimentul vine în contextul în care Veronica ne-a cunoscut personal și ne-a ajutat profesional moderând primul nostru Bal caritabil, Balul Bucuriei – ediția I, despre care puteți citi totul aici – https://autismvoice.ro/donatii-de-40-000-de-lei-pentru-copiii-cu-autism-stransi-la-balul-bucuriei .

„Seara aceea de la Palatul Ghica a rămas cu mine, a schimbat ceva în mine. Am ascultat copii care fac terapie spunând poezii și cântând, i-am văzut pe cei care fac pianoterapie cântând Beethoven și Enescu, m-am bucurat pentru victoriile lor, ale familiilor și ale terapeuților lor. Atunci am știut ca Aniversoarea va fi pentru ei. Pentru că terapia face minuni și pentru că toți copiii cu autism merită să aiba șansa asta”, mărturisește Veronica, pe blogul ei. Datorită Balului Bucuriei, numărul copiilor beneficiari ai resurselor AUTISM VOICE a crescut de la 100 la 110.

Seara de #22ianuarie ne-a oferit ocazia să arătăm și mai multor oameni cât de mult se pot recupera copii cu tulburări din spectrul autist prin terapia comportamentală aplicată și cât de ușor poate fi ca cineva să-și doneze ziua de naștere fie printr-un eveniment public, fie printr-o donare on-line, cum s-a putut implementa cu ocazia aniversării Veronicăi, despre care puteți citi aici -http://atca.galantom.ro/AniversoareaVerocikai

Am avut ocaziade a socializa cu oameni simpli și buni, am avut ocazia să recităm poezii, să mâncăm prăjituri și tort și să facem Karaoke. Datorită Aniversării Verocikai, copii cu autism cazuri sociale ai AUTISM VOICE beneficiază, în 2017, de 600 de ore de terapie.

Mulțumim pentru acest gest Veronicăi Soare și pentru donațiile strânse tuturor oamenilor prezenți la eveniment, sponsorilor evenimentului și partenerilor precum Kaufland România, Solaris, Universitatea Alternativă, Muse Quartet, Taste Bazaar, Printoteca, Custom Paper, VanillaRoads, LaPrajiturElla, Sun Food, Viviana Marza, PlayBake, Be Kind For Real

2018-02-23T12:51:14+00:00