/, Știri/Training-uri gratuite pentru cadre didactice și părinți

Training-uri gratuite pentru cadre didactice și părinți

Optimismul se cultiva din copilarie

Optimismul se cultiva din copilarie

Începând cu data de 6 februarie 2017, ATCA redeschide seria de training-uri lunare oferite gratuite cadrelor didactice și părinților cu copii cu tulburări comportamentale sau din spectrul autist.

Acest fapt este datorat câtorva companii care ne-au oferit fonduri la sfârșitul lunii decembrie, pentru activitatea din anul 2017. Pe această cale, dorim să mulțumim Fan Courier, M&M Militzer&Munch România și Ugatti SRL, fără de care nu s-ar fi putut realiza acest demers.

Training-urile dedicate cadrelor didactice se concentrează pe ​tehnicile​ ​și principi​​ile​ ​analizei comportamentale​ ​aplicate și pe metodele de​ ​integrare​ ​a copilului cu tulburare din spectrul autist în grădiniță. În cadrul acestor cursuri, profesorii vor învăța despre simptomatologie, principiile care stau la baza integrării copilului cu tulburare din spectrul autist, importanța shadow-ului, pregătirea și integrarea în grădiniță/școală s.a..

Despre primul training de acest gen puteți citi aici – https://autismvoice.ro/training-gratuit-adresat-cadrelor-didactice/

Training-urile dedicate părinților se axează pe înțelegerea copilului cu tulburări comportamentale sau din spectrul autist și urmarea terapiei comportamentale aplicate acasă. În cadrul acestor cursuri, părinții vor învăța despre stabilirea obiectivelor în cadrul programului terapeutic și activitățile pe care părinții le pot face în timpul petrecut în afara terapiei, pași de urmat în scala de dezvoltare armonios a copilului, obiective de atins în timpul recupării s.a..

Date despre primul curs de acest gen vom anunța curând.

Mulțumim pentru susținere!

P.S. Dacă doriți să ne susțineți în orice fel, vă rugăm să ne contactați la adresa nicoleta.orlea@autismvoice.ro sau la numărul de telefon 0751.278.391.

2018-02-23T12:51:14+00:00