/, Știri/Mobila noua, pentru copiii cu autism

Mobila noua, pentru copiii cu autism

Luna lui mărțișor vine cu o veste minunată pentru copii cu autism ai Autism Voice : mobila noua! În urma apelului făcut de către organizație, pentru a ajuta cei 110 copii cu autism cu mobilă nouă, compania Global Network SRL a răspuns și a oferit, din suflet, mai mult decât era sperat.

Compania Global Nework SRL, prin Drimus.ro, unii dintre cei mai profesioniști furnizori de mobilă de calitate din țară, a donat centrelor AUTISM VOICE mobilă în valoare de 7930 de lei însumând birouri pentru copii, scaune pentru cursuri, scaune ergonomice, mese și scaune pentru living, tabureți de depozitate și o canapea.

Aceste obiecte donate vor ajuta foarte mult la întreținerea în bune condiții a activității centrelor AUTISM VOICE pe tot parcursul anului 2017.

Gestul acesta a fost primit cu brațele larg deschise. Este o dovadă clară a faptului că IMM-urile, indiferent de domeniul lor de activitate, au început să implementeze din ce în ce mai multă responsabilitate socială, pentru care ONG-uri ca al nostru, care luptă pentru viitorul țării, sunt profund recunoscătoare, a declarat președintele AUTISM VOICE, Ancuța Dumitrescu.

Astfel de sponsorizări sunt unele dintre cele mai mari instrumente de într-ajutorare ale asociațiilor mici și mijlocii în ziua de astăzi.

Potrivit Legii nr. 32/1994, poate beneficia de sponsorizare orice persoană juridică de utilitate publică, cu sediul în România, care desfășoară sau urmează să desfășoare o activitate cu caracter direct umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, științific, religios, sportiv sau care este destinată protecției drepturilor omului și educației civice ori calității mediului înconjurător.

Mai mult, persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări în domeniile prevăzute la art. 4 beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, dar nu mai mult de 5% din venitul impozabil, cu excepția veniturilor din salarii în cazul persoanelor fizice. Persoanele fizice sau juridice străine care datorează statului român, conform legislației în vigoare, un impozit pentru un venit realizat în România, dar care efectuează sponsorizări în domeniile prevăzute la art. 4, beneficiază de reducerea venitului impozabil cu echivalentul în lei al sponsorizării, calculat la cursul de schimb valutar al zilei la data efectuării plății, dar nu mai mult de 5% din venitul impozabil.

 

2018-02-23T12:51:14+00:00