//CONCURS: Câștigă o carte Analiza Aplicată a Comportamentului “Cartea Albă” dacă te înscrii și achiți taxa de înscriere la Workshopul Internațional Psihologie și Behaviorism cu Dr. Robert Epstein!

CONCURS: Câștigă o carte Analiza Aplicată a Comportamentului “Cartea Albă” dacă te înscrii și achiți taxa de înscriere la Workshopul Internațional Psihologie și Behaviorism cu Dr. Robert Epstein!

UPDATE: 

Am ales câstigatorii concursului „Castigă o carte Analiza Aplicată a Comportamentului “Cartea Albă””.

Cu ajutorul random.org am extras 6 câștigători:

Georgiana Trăncău
Blajan Anca Maria
Bolota Roxana Maria
Tecu Elena Teodora
Nespalatu Alexandra
David Rebecca-Maria

Felicitări! Vă puteți ridica premiile în ziua Workshopului Internațional Psihologie și Behaviorism cu Dr. Robert Epstein!

Extragerea poate fi urmarita aici: https://www.facebook.com/asociatiatca/videos/1531879276869287/

ATCA organizează un CONCURS special pentru persoanele care se înscriu și achită taxa de înscriere la Workshopul Internațional Psihologie și Behaviorism cu Dr. Robert Epstein până pe 31 august.

În data de 23 Septembrie 2017, la puțin peste 100 de ani de la formularea primelor principii ale behaviorismului, Autism Voice, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației, U.B., Departamentul de Psihopedagogie Speciala, organizează primul Workshop Internațional de Psihologie și Behaviorism, cu Dr. Robert Epstein, cu ocazia lansării în limba română a lucrării renumitului behaviorist B.F. Skinner, About Behaviorism. Evenimentul este acreditat de către COPSI.

Concursul se desfășoară în perioada 21-31 august 2017 și are ca premii 6 cărți Analiza Aplicată a Comportamentului “Cartea Albă”. „Cartea Albă” este o lucrare importantă în domeniul ABA, fiind o referință sigură atât pentru specialiști practicieni, profesioniști, studenți cât și pentru toți cei care din necesitate contextuală au nevoie să aprofundeze aceasta sferă de cunoaștere.

La finalul perioadei de concurs, vor fi aleși 6 câștigători prin tragere la sorți cu ajutorul random.org, dintre persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

1. Persoanele care s-au înscris deja la Workshop și au achitat taxa de înscriere.

2. Persoanele care s-au înscris deja la Workshop, nu au achitat taxa de înscriere, dar urmează să o facă până pe 31 august.

3. Persoanele care se înscriu la Workshop și achită taxa de înscriere până pe 31 august.

Câstigatorii vor fi anunțați pe site-ul www.autismvoice.ro precum și pe pagina de Facebook ATCA: https://www.facebook.com/asociatiatca/

Vă reamintim că taxa de înscriere este de 200 de lei până pe 31 august, urmând ca aceasta să crească la 250 de lei după 31 august. Taxa include un exemplar al lucrării About Behaviorism și Coffee Break-ul. Prânzul se achită suplimentar.

Înscrierile la workshop se pot face la adresa http://bit.ly/2sotUVi până la data de 20 septembrie 2017.

Vă invităm să citiți REGULAMENTUL concursului: REGULAMENT CONCURS ATCA

2017-09-20T16:48:32+00:00